4x kiwi recepten: van gevulde burrito's tot pittige kiwidip met tortillachips
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...
Bij café Kennedie, onderdeel van Not Standard in het hart van Eindhoven, wordt boter op een verrassende wijze gepresenteerd; als een boterkaarsje. De...
Boutique Hotel Blendin is de eerste vestiging van het gelijknamige boutique-merk, geopend op de top van de duinen bij Bloemendaal aan Zee. Het...
Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat...
Gasten vinden het feestelijk om op Koningsdag een oranje cocktail te drinken. Kleur je cocktailkaart extra oranje met deze vijf Koningsdagcocktails...
Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...
Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....
Met een vernieuwd assortiment aan klassieke frisdranken met een fruitige en botanische twist trapte Royal Bliss het terrasseizoen af bij Ode aan de...
The All Out Amsterdam is een nieuw concept waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. De oprichters...
Vier horecamannen slaan de handen ineen en openen op 26 april restaurant Harper op de Plaats in Den Haag, dat is gevestigd in een monumentaal pand...
Heel Nederland kleurt zaterdag 27 april oranje om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op deze Koningsdag mogen de oranje drankjes en...
Bij het nieuwe horecaconcept The All Out Amsterdam beleef je een opmerkelijke cocktailervaring. Dit doe-horecaconcept richt zich op vermaak en...
Barstro Prins & Aap is een onlangs geopende hotspot in het boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. De term 'barstro' staat voor een combinatie...
De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...
'Het wat, hoe, wie en waarom bepalen succes van een horecazaak', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk tijdens zijn Horeca Seizoen Kick-off op 8...
Jans' Food en Wijnbar in Arnhem onderging een metamorfose en kreeg nieuwe eigenaren. Leon Dieperink en Elise de Jong nemen vanaf maart 2024 de food...
Een wow-effect op het toilet. Sommige ondernemers begrijpen maar al te goed dat het horecatoilet een cruciaal onderdeel is van de totale...