4x kiwi recepten: van gevulde burrito's tot  pittige kiwidip met tortillachips

4x kiwi recepten: van gevulde burrito's tot pittige kiwidip met tortillachips

Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...

Aardappel Rosti. Foto credits: Chantal Arnts

Drie palingrecepten van Raymond Plat, chef van Troef Amsterdam

Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...

Gespot: Boterkaarsjes bij Not Standard - Waar niets standaard is

Gespot: Boterkaarsjes bij Not Standard - Waar niets standaard is

Bij café Kennedie, onderdeel van Not Standard in het hart van Eindhoven, wordt boter op een verrassende wijze gepresenteerd; als een boterkaarsje. De...

Binnenkijken bij hotel Blendin Bloemendaal: 'eerste vestiging ademt zee en duinen'

Binnenkijken bij hotel Blendin Bloemendaal: 'eerste vestiging ademt zee en duinen'

Boutique Hotel Blendin is de eerste vestiging van het gelijknamige boutique-merk, geopend op de top van de duinen bij Bloemendaal aan Zee. Het...

Kookvideo van Leon Mazairac, restaurant Karel 5*:  Boeket van groente

Kookvideo van Leon Mazairac, restaurant Karel 5*: Boeket van groente

Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat...

5x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails

5x snel te bereiden oranje Koningsdagcocktails

Gasten vinden het feestelijk om op Koningsdag een oranje cocktail te drinken. Kleur je cocktailkaart extra oranje met deze vijf Koningsdagcocktails...

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Binnenkijken bij de nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne

Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....

Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing

Vier terrastrends: van zelfregie tot sharing

Met een vernieuwd assortiment aan klassieke frisdranken met een fruitige en botanische twist trapte Royal Bliss het terrasseizoen af bij Ode aan de...

Binnenkijken bij The All Out Amsterdam: 'Een Instagrammable apenkooi voor volwassenen'

Binnenkijken bij The All Out Amsterdam: 'Een Instagrammable apenkooi voor volwassenen'

The All Out Amsterdam is een nieuw concept waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. De oprichters...

Binnenkijken bij Harper in Den Haag: 'restaurant met meerdere intieme niveaus'

Binnenkijken bij Harper in Den Haag: 'restaurant met meerdere intieme niveaus'

Vier horecamannen slaan de handen ineen en openen op 26 april restaurant Harper op de Plaats in Den Haag, dat is gevestigd in een monumentaal pand...

16 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag

16 x oranje cocktails en dranken voor Koningsdag

Heel Nederland kleurt zaterdag 27 april oranje om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op deze Koningsdag mogen de oranje drankjes en...

Gespot: bijzondere cocktailervaring met 3D-bril én geprinte teksten

Gespot: bijzondere cocktailervaring met 3D-bril én geprinte teksten

Bij het nieuwe horecaconcept The All Out Amsterdam beleef je een opmerkelijke cocktailervaring. Dit doe-horecaconcept richt zich op vermaak en...

Geschoten door Wildschieters

Binnenkijken bij barstro Prins & Aap: combinatie Amsterdams café en Nederlandse bistro

Barstro Prins & Aap is een onlangs geopende hotspot in het boutiquehotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. De term 'barstro' staat voor een combinatie...

Kiona Malinka aan het werk

Kiona Malinka adviseert: 'Zet zelfgemaakte ijsthee op de kaart'

De nieuwe dranktrend op het terras in 2024 is homemade. Met zelfgemaakte ijsthee kun je als horecaondernemer snel een echte topper op de kaart...

Wouter Verkerk: 'Deze tien bewegingen beïnvloeden het succes van je horecazaak'

Wouter Verkerk: 'Deze tien bewegingen beïnvloeden het succes van je horecazaak'

'Het wat, hoe, wie en waarom bepalen succes van een horecazaak', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk tijdens zijn Horeca Seizoen Kick-off op 8...

Binnenkijken: Nieuwe eigenaren openen vernieuwde Jans' Food en Wijnbar in Arnhem

Binnenkijken: Nieuwe eigenaren openen vernieuwde Jans' Food en Wijnbar in Arnhem

Jans' Food en Wijnbar in Arnhem onderging een metamorfose en kreeg nieuwe eigenaren. Leon Dieperink en Elise de Jong nemen vanaf maart 2024 de food...

13 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

13 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

Een wow-effect op het toilet. Sommige ondernemers begrijpen maar al te goed dat het horecatoilet een cruciaal onderdeel is van de totale...