Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Betalingsverkeer

  • Artikel19 apr. 12

    De cafetaria als eurowisselkantoor

    Over een maand of zes, om precies te zijn op 1 januari 2002 heeft de euro de gulden als wettig betaalmiddel verdrongen. Cafetaria’s spelen in de omwisselingsperiode in januari een belangrijke rol. Doordat er veelvuldig kleine geldbedragen over de toonbank gaan, fungeren snackbars als een soort eurowisselkantoor. De invoering van de euro gaat gepaard met veel veranderingen in uw bedrijfsvoering. Snackkoerier zal dus met regelmaat op dit onderwerp terugkomen in de vorm van tips en weetjes toegespitst op de snackbranche.

  • Artikel18 feb. 05

    Chipknip niet meer weg te denken

    Betalen met geld wordt steeds zeldzamer in de catering. De lasten voor de cateraar wegen niet op tegen het gemak voor de klant. Bedrijven werken steeds vaker met interne pasjessystemen, die ook geschikt zijn voor toegangscontrole en automaten. De chipknip is echter verreweg het populairste systeem. Ook omdat die bruikbaar is in combinatie met alle kassasystemen.

  • Artikel24 nov. 03

    Model Gedragscode voor Elektronisch Zakendoen

    Om het online betalingsverkeer beter te structureren heeft de non-profit organisatie ECP een gedragscode opgesteld opgesteld voor elektronisch zakendoen. Download hieronder het model en helpt mee aan een succesvolle acceptatie en uitvoering van online betalen. NU DOWNLOADEN

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen