Alles over Michelin 2017

De misser van Michelin

De misser van Michelin

Je wist dat het ging gebeuren. Ik wist dat het ging gebeuren. Het nieuws kwam bepaald niet als een verrassing. En toch ging maandag 12 december een...

Interview Joris Bijdendijk: 'Succes van Rijks niet durven dromen'

Interview Joris Bijdendijk: 'Succes van Rijks niet durven dromen'

Zonder reserves mag 2016 best 'het Jaar van Joris' genoemd worden. De executive chef van restaurant Rijks ontving dit jaar zo'n 53.000 gasten,...

Michelin: teksten van 58 restaurants Amsterdam ongewijzigd

Michelin: teksten van 58 restaurants Amsterdam ongewijzigd

Michelin heeft niet alleen bij Restaurant La Rive in Amsterdam dezelfde tekst gebruikt als vorig jaar. Bij het restaurant van het Amstel Hotel dat...

Top drie ongewijzigd in Misset Horeca Superlijst 2017

Top drie ongewijzigd in Misset Horeca Superlijst 2017

Net als vorig jaar staan De Librije, De Leest en Inter Scaldes op één, twee en drie in de Misset Horeca Superlijst 2017, de lijst waarin we elk jaar...

Michelin: 'Consolidatie La Rive niet genoeg'

Michelin: 'Consolidatie La Rive niet genoeg'

Michelin vindt vrij vertaald dat La Rive de culinaire concurrentie niet bij kon benen. La Rive, het restaurant van het Amstel Hotel, verloor maandag...

Michelin 2017: Interview met Jonnie Boer

Michelin 2017: Interview met Jonnie Boer

Jonnie en Thérèse Boer verwachtten voor hun eigen restaurant geen verrassing van Michelin, maar komen graag naar de uitreiking. Al was het dit jaar...

Michelin 2017: Interview met Jacob Jan Boerma

Michelin 2017: Interview met Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma blikt voor de camera van Misset Horeca terug op een geslaagde Michelingidsuitreiking. Hij noemt het een geweldig gevoel dat hij zijn...

Michelin 2017: Interview met Joris Bijdendijk

Michelin 2017: Interview met Joris Bijdendijk

Het was een van de meestgetipte restaurants voor een ster: Rijks, met chefkok Joris Bijdendijk. Hij kwam ontspannen naar de bekendmaking van de gids,...

Jan Sobecki: nu al twee sterren voor Tribeca is heel bijzonder

Jan Sobecki: nu al twee sterren voor Tribeca is heel bijzonder

'We zweven nog, het gevoel moet landen', Jan en Claudia Sobecki stralen van oor tot oor na de bekendmaking van de Michelingids 2017, met twee sterren...

Michelin 2017: Interview met Jan Sobecki

Michelin 2017: Interview met Jan Sobecki

Trillende benen, zenuwen en een maag die elke seconde omdraait. Claudia en Jan Sobecki gingen kapot voorafgaand, tijdens en zelfs na de bekendmaking...