Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

gisteren

  • Formulegisteren

    Italiaanse foodconcept Eataly maakt Nederlandse debuut op Schiphol

    Schiphol verwelkomt de eerste Nederlandse vestiging van het Italiaanse foodconcept Eataly in de vernieuwde en uitgebreide Lounge 1 op de luchthaven.

  • Het team van restaurant Basilica
    Maastrichtgisteren

    Het André Rieu-effect: Hoe Maastrichtse ondernemer meelift op concerten

    Als in de zomer de eerste klanken van André Rieu's viool over het Vrijthof schallen, verandert het hart van Maastricht in een bruisende openluchtconcertzaal.

  • Openingengisteren

    Burger Business groeit in razend tempo: 'Iedere maand een nieuwe vestiging'

    Burger Business blijft stevig doorgroeien. Vanaf augustus opent de burgerformule iedere maand een nieuwe vestiging.

17 juli 2025

  • Lukas Ausems (links) en Ronald Lentz) rechts, eigenaren van vandeStreek Horeca. 
    Overname17 jul. 25

    Brouwerij VandeStreek neemt Café Lombok over en lanceert crowdfunding

    Vanaf oktober blaast VandeStreek bier nieuw leven in één van Utrechts bekendste buurtcafés: Café Lombok. De brouwerij neemt het restaurant over met als doel: de ziel behouden.

  • ©Pavel Valivov / Team V Architectuur
    WestCord Hotels17 jul. 25

    Bouw Hotel Chicago in Rotterdam snel van start

    Op de Wilhelminapier in Rotterdam verrijst binnenkort een bijzonder nieuw hotelproject: Hotel Chicago.

  • HUDSONS - LA PLACE - OPENING
    La Place17 jul. 25

    Sophie Hofdijk nieuwe manager assortiment La Place

    Sophie Hofdijk is gestart als manager assortiment bij La Place. Zij gaat verdere invulling aan de toekomstbestendige koers, met de focus op een eigentijds en onderscheidend assortiment dat ook een jongere generatie aanspreekt.

16 juli 2025

  • Personeel16 jul. 25

    Kabinet pakt door om flexibilisering van de arbeidsmarkt te beperken

    Het kabinet heeft doorgepakt met een wet die de flexibilisering van de arbeidsmarkt moet beperken. Eerder een vaste baan, aanpak draaideurconstructie en einde aan nulurencontract.

  • Zenchef en CoverManager
    Restaurant16 jul. 25

    Zenchef en CoverManager bundelen de krachten en worden Europese marktleider

    Zenchef en CoverManager, twee toonaangevende aanbieders van digitale oplossingen voor restaurants in Europa en Latijns-Amerika, bundelen hun krachten. Dit strategische besluit creëert een Europese marktleider op het gebied van restaurant-omzetbeheer.

15 juli 2025

  • Mike, bezorger bij Makro: 'Wij brengen alles netjes tot in de koeling en vriezer, zodat de ondernemer zich nergens zorgen over hoeft te maken.Gesponsord
    Gesponsord
    Makro15 jul. 25

    Gesponsord Zorgeloos ondernemen met Makro's bezorgservice

    Nu de zomer van start gaat betekent het volle bak voor horecaondernemers. Leveringen regelen, prijzen vergelijken en bestellingen ophalen kost tijd - tijd die je liever besteedt aan je gasten. Gelukkig maakt Makro het je makkelijk met hun goede en snelle bezorgservice.

  • Hotel15 jul. 25

    De Lola opent eerste podshotel van Nederland in hartje Den Haag

    In de Haagse Bluf opent De Lola Pods Hotel het eerste echte podshotel van Nederland.

  • Stayokay15 jul. 25

    Stayokay Eindhoven heropent haar deuren en vernieuwt kameraanbod met pods

    Stayokay Eindhoven heeft recent een grondige renovatie afgerond, waarbij onder meer pods zijn toegevoegd aan het kameraanbod.

  • Marijke Vuik (fotobron: Guus Schoonewille)
    KHN15 jul. 25

    KHN-voorzitter Marijke Vuik over de uitdagingen in de horeca: 'Innovatie hoeft niet kostbaar te zijn'

    De horecasector in Nederland bevindt zich in een roerige periode. Terwijl de belangstelling van gasten onverminderd groot blijft, nemen de bedrijfsmatige uitdagingen toe.

  • Openingen15 jul. 25

    Ondernemers achter Bisous openen Salut in De Pijp

    De twee ondernemers achter het succesvolle Bisous in Amsterdam openden samen met hun restaurantmanager een tweede restaurant Salut in de Amsterdamse Pijp.

14 juli 2025

  • Shutterstock
    Opleidingen14 jul. 25

    Esmee Grimminck is de eerste afgestudeerde plant-based chef van Nederland

    Een prestatie die ongetwijfeld veel navolging zal krijgen, aangezien plantaardig koken in de lift zit. De 25-jarige Grimminck uit Santpoort-Noord is trots op haar titel, vertelt ze aan Misset Horeca.

  • De witte bollen met hun groene stengels in de Beemster.Gesponsord
    Gesponsord
    Kruiden en Specerijen14 jul. 25

    Gesponsord 'We willen chefs het gemak bieden van een culinaire knoflookbasis voor de mise-en-place'

    In de Beemsterpolder groeit een bijzonder ingrediënt dat steeds vaker zijn weg vindt naar professionele keukens: verse Beemster knoflook. De witte bollen met hun kenmerkende groene stengel zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een verfijnd smaakprofiel dat het verschil maakt op het bord.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
  3. Vitam

    Assistent Restaurantmanager

    Vitam logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen