Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

vandaag

  • Shutterstock
    Hotel13:23

    Let op: bij hotelinvesteringen is er groot verschil tussen FF&E versus OS&E

    Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Gastvrij Rotterdam11:00

    Gesponsord Beursactie voor exposanten Gastvrij Rotterdam 2026

    Gastvrij Rotterdam 2025 trok 534 exposanten, 20.624 bezoekers en een beursvloer die al in augustus volledig uitverkocht was. De organisatie ziet de belangstelling voor de volgende editie in 2026 opnieuw snel oplopen en lanceert een speciale beursactie voor exposanten. Daarnaast is de organisatie aanwezig op Horecava, met een gegarandeerd cadeau voor inschrijvers als exposant.

  • Koffie06:25

    Coffeecompany lanceert warme actie voor De Regenboog Groep

    Coffeecompany lanceert deze december een 1-voor-1-actie. Voor elk verkocht zakje koffiebonen doneert de van oorsprong Amsterdamse koffieketen een kop koffie aan bezoekers van de tien inloophuizen van De Regenboog Groep in Amsterdam.

5 december 2025

  • Verpakkingen5 dec. 25

    ProFri stuurt staatssecretaris rapport over impact SUP-regelgeving op de frituurbranche

    De invoering van de SUP-regelgeving (Single Use Plastics) heeft grote gevolgen gehad op de dagelijkse praktijk van de ruim 5.400 cafetaria's, snackbars en andere frituurzaken.

  • Les Patrons Cuisiniers haalden een mooi bedrag op voor het Nationaal MS Fonds (beeld van Les Patrons)
    Restaurant5 dec. 25

    Les Patrons Cuisiniers voegen drie leden toe en halen mooi bedrag op voor Nationaal MS Fonds

    Les Patrons Cuisiniers hebben drie nieuwe leden opgenomen in hun genootschap. Het gaat om Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede en het chefsduo Roy Schipper & Rik Veen van Lutum in Wijk bij Duurstede. Tijdens het jaarlijkse gala werd ook meer dan een ton opgehaald voor het Nationaal MS Fonds.

4 december 2025

  • SVH4 dec. 25

    Deze drie leermeesters strijden om de titel Beste Leermeester Horeca

    SVH heeft, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, de drie leermeesters bekendgemaakt die kans maken op de titel Beste Leermeester Horeca 2025/2026.

3 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Vaatwassers3 dec. 25

    Gesponsord De juiste vaatwasser voor piekmomenten in de horeca

    Tijdens piekmomenten in de horeca telt elke seconde. Servies, glazen en bestek moeten snel en vlekkeloos schoon zijn, zodat de service naar je klanten ongestoord door kan gaan. De vaatwasser speelt daarin een sleutelrol. Toch draaien in veel keukens nog oudere machines die onnodig veel water en energie verbruiken.

2 december 2025

  • Euro-Toques2 dec. 25

    Euro-Toques haalt 40.000 euro op voor het goede doel

    Het eerste Euro-Toques Nederland Benefietdiner vond plaats bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Onder leiding van chef Jozua Jaring ( Ratatouille Food & Wine*) en elf Euro-Toques-chefs beleefde de gast een avond vol topgastronomie voor het goede doel.

  • De slimme vetafscheider TurboSwing is één van de genomineerden voor de Innovation Award.
    Horecava2 dec. 25

    Dit zijn de genomineerden van de Horecava Awards 2026

    De genomineerden voor de Horecava Awards 2026 zijn bekendgemaakt. Alle innovaties hebben een ding gemeen: ze helpen de horeca vooruit.

1 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content1 dec. 25

    Gesponsord Waarom persoonlijke kerstpakketten belangrijk zijn

    Wat maakt dat een cadeau niet alleen ontvangen, maar ook herinnerd wordt? In de drukte van december wil je medewerkers iets geven dat meer doet dan even verrassen. Het gaat om het gevoel dat je iemand écht hebt gezien en dat je zorg hebt besteed aan de keuze. Precies daar ligt de kracht van kerstpakketten op maat.

28 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Foodservice28 nov. 25

    Gesponsord Hét antwoord op de groeiende vraag naar convenience in de keuken

    De uitdagingen in foodservice zijn talrijk: personeel is schaars, de werkdruk is hoog en klanten verwachten constante kwaliteit. Hierdoor neemt de vraag naar gebruiksgemak toe. Imperial, een ervaren Belgische producent van vleeswaren, speelt in op deze vraag met 'Ready-to-Heat', een voorgegaard aanbod dat gemak en smaak combineert.

27 november 2025

  • Niels te Vaanhold, Q-grader en topbarista bij Mocca d'Or.Gesponsord
    Gesponsord
    Mocca d'Or27 nov. 25

    Gesponsord 'Robusta biedt perspectief voor koffie van de toekomst'

    In de horeca draait het om onderscheid. Mocca d'Or helpt ondernemers om van koffie een constante kwaliteitsbeleving te maken die gasten laat terugkomen. Niet alleen met uitstekende bonen, maar ook met kennis, training, begeleiding en innovatieve apparatuur. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen hoe Mocca d'Or investeert in kennis, toekomstbestendigheid en rendement.

  • Joost Zwart en Bob Dolphijn.
    Formule27 nov. 25

    Op Midden-Oosten geïnspireerd Sababa kiest voor groei: 'Ruimte voor 30 tot 40 vestigingen'

    Met humor én goed en gezond eten een positief gevoel overbrengen. Dat is wat de eigenaren van Sababa met hun op het Midden-Oosten geïnspireerde concept willen realiseren.

  • Transfers27 nov. 25

    Osteria Porta Sud verwelkomt Quinten Janssens als nieuwe sous-chef

    Osteria Porta Sud versterkt haar keukenteam met de komst van sous-chef Quinten Janssens, die afgelopen maand officieel is gestart.

25 november 2025

  • NK Biertappen25 nov. 25

    Hoe tapwedstrijden een nieuwe generatie de horeca binnen trekken

    Bier tappen is vakwerk. En vakwerk is ervaring. Daarom is het zo verrassend dat uitblinkers in het ambacht uit onverwachte hoek komen.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen