Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

gisteren

  • Transfersgisteren

    Sam Hilkens nieuwe hotelmanager The Dylan Amsterdam

    The Dylan Amsterdam heeft Sam Hilkens als hotelmanager benoemd. Hilkens volgt daarmee Robbert van Rijsbergen op.

16 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Gezondheid16 dec. 25

    Gesponsord Trilogica helpt horecaprofessionals weer in hun kracht komen

    Wanneer een horecaman met ruim drie decennia ondernemerservaring besluit zijn bedrijf te verkopen, verwacht bijna niemand dat hij weer opnieuw begint. Zeker niet in een centrum dat draait om gezondheid, energie en innerlijke rust. Maar juist daarin schuilt een boodschap waar veel horecaondernemers anno 2025 iets aan hebben.

  • Horecabeurs16 dec. 25

    Horeca Vakbeurs Hardenberg presenteert vernieuwd programma

    Horeca Vakbeurs Hardenberg introduceert tijdens de komende editie, op 2, 3 en 4 februari, een vernieuwd programma.

15 december 2025

  • Beeld: Franchisenemer Elena Malagrida bij Anne&Max Tilburg.
    Franchise15 dec. 25

    Nieuwe franchisenemer voor Anne&Max in Tilburg

    De huiskamer van Tilburg krijgt een nieuw gezicht. Na jaren als vaste gast neemt Elena Malagrida (28) het stokje over als franchisenemer van Anne&Max Tilburg aan de Frederikstraat.

12 december 2025

  • fine dining12 dec. 25

    Fomo Chefs inspireert jongeren om de wereld van fine dining te ontdekken

    'Veel jongeren fine dining links liggen. Hun kritiek: het is te duur, te ingewikkeld en je krijgt 'niks' op je bord', aldus Tobias Camman. Hij gaat in Fomo Chefs op zoek naar wat er achter die vooroordelen schuilgaat.

  • SVH Meesterkok en CIBC-lid Michel van der Kroft: 'Dit is het mooiste stukje rundvlees.’Gesponsord
    Gesponsord
    Chef-kok12 dec. 25

    Gesponsord Iers rundvlees: 'Mooiste vlees met meest natuurlijke smaak'

    Voor zijn signaturegerecht tournedos Rossini kiest SVH Meesterkok Michel van der Kroft van 't Nonnetje in Harderwijk altijd voor Ierse ossenhaas. Zijn culinaire collega Richard de Vries van Savarin in Rijswijk verbindt ook graag zijn naam aan het grasgevoerde Ierse rundvlees. 'Het is een eerlijk product.'

  • shutterstock
    Gastbenadering12 dec. 25

    Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'

    Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe horecaondernemers agressie kunnen herkennen, voorkomen en aanpakken.

  • Foto-credits: Lizet Beek van Lizet Beek Lifestyle Fotografie & Grafisch Ontwerp.
    Restaurant12 dec. 25

    Nieuwe leden Alliance Gastronomique tijdens jaarvergadering ingewijd

    De restaurants Elea (Den Haag), Inter Scaldes (Kruiningen) en Lars (Amsterdam) zijn vanaf 1 januari 2026 lid van de Alliance Gastronomique.

11 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Menukaart samenstellen11 dec. 25

    Gesponsord 'Haal meer waarde uit minder producten'

    In een markt waarin marges onder druk staan en personeel schaars is, zoeken horecaprofessionals naar slimme manieren om hun keuken efficiënter én winstgevender te maken. Slim inkopen is daarbij essentieel.

10 december 2025

  • Veiling10 dec. 25

    Man koopt 'per ongeluk' een hotel vlakbij Schiphol

    Een vastgoedhandelaar uit Lelystad zegt  door een foutje per ongeluk een hotel te hebben gekocht.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Mocca d'Or10 dec. 25

    Gesponsord Mocca d'Or: 'Drink jij een kopje inspiratie met ons mee?'

    De koffieprofessionals van Mocca d'Or zijn er klaar voor: tijdens de Horecava 2026 nemen zij opnieuw een prominente plek in binnen het bekende koffiepaviljoen. En dat doen ze groter, innovatiever en inspirerender dan ooit. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen wat bezoekers kunnen verwachten. Eén ding is zeker: als koffie belangrijk is in jouw zaak, dan wil je deze stand niet missen.

9 december 2025

  • Foto: The Soul Food Photographer.Gesponsord
    Gesponsord
    KHN9 dec. 25

    Gesponsord Op Oost serveert wat de natuur geeft

    'Bij ons heeft de natuur het hoogste én het laatste woord', vertelt Valerie Jongeneel (43). Samen met chef-kok Joram Timmerman (46) runt zij het sfeervolle boutiquehotel Op Oost en het restaurant Kook Atelier in Oosterend op Texel. Hier komen de magie van de natuur en culinair genieten samen. Het koppel is trots op de Groene Michelinster die ze vorig jaar kregen en dit jaar mochten behouden: 'Het is een prachtige erkenning van ons concept.'

  • Shutterstock
    Voetbal9 dec. 25

    Steden denken nu al na over verruiming openingstijden voor WK voetbal

    Het WK-voetbal nadert. Omdat de wedstrijden in een andere tijdzone worden afgewerkt, vraagt dit ook een creatieve oplossing voor de horeca. Den Haag en 's Hertogen Bosch kijken al voorzichtig naar het verruimen van de openingstijden.

8 december 2025

  • Shutterstock
    Hotel8 dec. 25

    Let op: bij hotelinvesteringen is er groot verschil tussen FF&E versus OS&E

    Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Gastvrij Rotterdam8 dec. 25

    Gesponsord Beursactie voor exposanten Gastvrij Rotterdam 2026

    Gastvrij Rotterdam 2025 trok 534 exposanten, 20.624 bezoekers en een beursvloer die al in augustus volledig uitverkocht was. De organisatie ziet de belangstelling voor de volgende editie in 2026 opnieuw snel oplopen en lanceert een speciale beursactie voor exposanten. Daarnaast is de organisatie aanwezig op Horecava, met een gegarandeerd cadeau voor inschrijvers als exposant.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  3. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  4. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  5. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  6. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen