Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

vandaag

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Restaurant13:22

    Gesponsord Transformatie in Vlissingen: 'De huiskamer van de stad'

    Een monumentaal gebouw dat ooit het industriële hart van Vlissingen vormde, staat op het punt een compleet nieuw hoofdstuk te beginnen. De Machinefabriek, een indrukwekkend gebouw met een rauw en historisch karakter, ondergaat de komende jaren een grootschalige transformatie.

  • Horecabeurs08:00

    'Met de RAI brengen we 200 miljoen aan kameromzet naar Amsterdam'

    Hij zorgde er mede voor dat honderdduizenden gasten heerlijk sliepen in de hoofdstad. Lennart Maas is manager RAI Hotel Services, dat deze maand zijn 50-jarig jubileum viert.

gisteren

  • Hotelgisteren

    Renaissance Hotel en Stichting Anders bieden kwetsbare gezinnen ontspanning

    De kerstgedachte is volop aanwezig in de hoofdstad. Het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel is een samenwerking met Stichting Anders aangegaan om kwetsbare gezinnen een moment van rust en ontspanning te bieden.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Digitaliseringgisteren

    Gesponsord 'De offerte van de toekomst is een beleving'

    Voor veel eventlocaties, fine dining-restaurants en boutiquehotels is het een bekend probleem: aanvragen kosten tijd, offertes zijn onpersoonlijk en gasten kiezen uiteindelijk voor de concurrent. Niet per se omdat het aanbod beter is, maar omdat de eerste indruk digitaal vaak tekortschiet.

18 december 2025

  • Shutterstock
    Faillissement voorkomen18 dec. 25

    Horst aan de Maas beschermt dorpshoreca met stappenplan

    De gemeente Horst aan de Maas kiest nadrukkelijk voor het behoud van horeca in haar kleinere kernen.

  • Shutterstock
    Geluidseisen18 dec. 25

    Hoe om te gaan met (geluids)overlast door komende en gaande gasten

    Elke horecaondernemer weet het:  wie de landelijk vastgelegde geluidsnormen overschrijdt, riskeert een boete of erger. De regels daaromtrent zijn echter veranderd met de invoering van de Omgevingswet. Advocaat bestuursrecht Gertjan Teeuwen van Meester Advocaten legt uit hoe het zit.

17 december 2025

  • Transfers17 dec. 25

    Sam Hilkens nieuwe hotelmanager The Dylan Amsterdam

    The Dylan Amsterdam heeft Sam Hilkens als hotelmanager benoemd. Hilkens volgt daarmee Robbert van Rijsbergen op.

16 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Gezondheid16 dec. 25

    Gesponsord Trilogica helpt horecaprofessionals weer in hun kracht komen

    Wanneer een horecaman met ruim drie decennia ondernemerservaring besluit zijn bedrijf te verkopen, verwacht bijna niemand dat hij weer opnieuw begint. Zeker niet in een centrum dat draait om gezondheid, energie en innerlijke rust. Maar juist daarin schuilt een boodschap waar veel horecaondernemers anno 2025 iets aan hebben.

  • Horecabeurs16 dec. 25

    Horeca Vakbeurs Hardenberg presenteert vernieuwd programma

    Horeca Vakbeurs Hardenberg introduceert tijdens de komende editie, op 2, 3 en 4 februari, een vernieuwd programma.

15 december 2025

  • Beeld: Franchisenemer Elena Malagrida bij Anne&Max Tilburg.
    Franchise15 dec. 25

    Nieuwe franchisenemer voor Anne&Max in Tilburg

    De huiskamer van Tilburg krijgt een nieuw gezicht. Na jaren als vaste gast neemt Elena Malagrida (28) het stokje over als franchisenemer van Anne&Max Tilburg aan de Frederikstraat.

12 december 2025

  • fine dining12 dec. 25

    Fomo Chefs inspireert jongeren om de wereld van fine dining te ontdekken

    'Veel jongeren fine dining links liggen. Hun kritiek: het is te duur, te ingewikkeld en je krijgt 'niks' op je bord', aldus Tobias Camman. Hij gaat in Fomo Chefs op zoek naar wat er achter die vooroordelen schuilgaat.

  • SVH Meesterkok en CIBC-lid Michel van der Kroft: 'Dit is het mooiste stukje rundvlees.’Gesponsord
    Gesponsord
    Chef-kok12 dec. 25

    Gesponsord Iers rundvlees: 'Mooiste vlees met meest natuurlijke smaak'

    Voor zijn signaturegerecht tournedos Rossini kiest SVH Meesterkok Michel van der Kroft van 't Nonnetje in Harderwijk altijd voor Ierse ossenhaas. Zijn culinaire collega Richard de Vries van Savarin in Rijswijk verbindt ook graag zijn naam aan het grasgevoerde Ierse rundvlees. 'Het is een eerlijk product.'

  • shutterstock
    Gastbenadering12 dec. 25

    Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'

    Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt Martijn Wildeboer van Platform Veilig Ondernemen (PVO) zijn inzichten hoe horecaondernemers agressie kunnen herkennen, voorkomen en aanpakken.

  • Foto-credits: Lizet Beek van Lizet Beek Lifestyle Fotografie & Grafisch Ontwerp.
    Restaurant12 dec. 25

    Nieuwe leden Alliance Gastronomique tijdens jaarvergadering ingewijd

    De restaurants Elea (Den Haag), Inter Scaldes (Kruiningen) en Lars (Amsterdam) zijn vanaf 1 januari 2026 lid van de Alliance Gastronomique.

11 december 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Menukaart samenstellen11 dec. 25

    Gesponsord 'Haal meer waarde uit minder producten'

    In een markt waarin marges onder druk staan en personeel schaars is, zoeken horecaprofessionals naar slimme manieren om hun keuken efficiënter én winstgevender te maken. Slim inkopen is daarbij essentieel.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Schouwburg & Concertzaal Tilburg

    Hoofd Horeca & Hospitality (gemiddeld 36 uur per week)

    Schouwburg & Concertzaal  Tilburg logo
  3. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  4. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  5. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  6. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen