Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

7 november 2025

  • Crowne Plaza Hotel Shutterstock
    Crowne Plaza7 nov. 25

    Dubbele erkenning op World Travel Awards voor Crowne Plaza Amsterdam-South

    Crowne Plaza Amsterdam-South uitgeroepen tot beste zakenhotel van Europa en Nederland

  • Ylja Berends van Wy in Maastricht won een Sommelier Award
    Michelin7 nov. 25

    Maastricht wil sterrenceremonie van Michelin tot 2029 organiseren: goed nieuws voor gastronomie

    De sterrenceremonie van Michelin blijft vermoedelijk tot en met 2029 in Maastricht. Een 'done deal' zou belangrijk zijn voor de gastronomie in Nederland, omdat de gids de inkomsten goed kan gebruiken voor het uitvoeren van inspecties.

6 november 2025

  • Jeroen van der Werf
    Awards en Onderscheidingen6 nov. 25

    De Toppr van oktober: Jeroen van der Werf, service manager bij The Ald Hotel in Den Haag

    Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

  • Interieur en Inrichting6 nov. 25

    Satelliet maakt milieu-impact inzichtelijk met LCA-analyse

    Satelliet Hospitality introduceert levenscyclusanalyses (LCA's) voor haar collectie. Met deze methode wordt de milieu-impact van meubilair volledig inzichtelijk - van grondstofwinning, design en productie tot transport en recycling (cradle to grave).

  • Topchef Rogér Rassin: 'Het vlees mals krijgen, vraagt om aandacht.'Gesponsord
    Gesponsord
    Recepten6 nov. 25

    Gesponsord 'Durf je stoof veel smaak te geven met Iers rundvlees'

    Wanneer de dagen kouder worden, groeit de vraag naar gerechten die gasten vertrouwd verwarmen en aangenaam verrassen. Dat is een stoof van rundvlees bij uitstek. En met Iers rundvlees maak je heel eenvoudig een gerecht dat niet alleen goed rendeert, maar ook fantastisch smaakt.

  • Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel
    Emile van der staak6 nov. 25

    Emile van der Staak wint als eerste chef Groeneveldprijs: 'We kunnen echt een rol spelen'

    Emile van der Staak, chef van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, heeft samen met voedselbosboer Wouter van Eck de Groeneveldprijs gewonnen. Het is voor het eerst dat een chef de onderscheiding uitgereikt krijgt.

5 november 2025

  • NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst werd afgelopen jaar uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Horeca.
    Leerbedrijf5 nov. 25

    Dit zijn de 10 finalisten van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026

    De Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026 is bekend. Er werden dit jaar 52 erkende leerbedrijven genomineerd. Met de bekendmaking van de Top 10 is de eerste fase van de wedstrijd afgesloten. Eind november wordt bekend welke van deze leerbedrijven zich hebben geplaatst voor de Top 3.

4 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Mocca d'Or4 nov. 25

    Gesponsord 'Samen laten we jouw koffierendement groeien'

    In de horeca draait het om onderscheid. Mocca d'Or helpt ondernemers om van koffie een constante kwaliteitsbeleving te maken die gasten laat terugkomen. Niet alleen met uitstekende bonen, maar ook met kennis, training, begeleiding en innovatieve apparatuur. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen hoe Mocca d'Or investeert in kennis, toekomstbestendigheid en rendement.

  • Transfers4 nov. 25

    Jasper Koolen nieuwe general manager Manna en Blue

    Q Hospitality Group kondigt met trots de benoeming aan van Jasper Koolen als general manager van boutiquehotels Manna en Blue in Nijmegen.

3 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Santa Maria3 nov. 25

    Gesponsord Oost-mediterrane smaken winnen terrein op de menukaart

    De oost-mediterrane keuken verovert de horeca. Paulig Pro introduceert daarom de Santa Maria Eastern Med range: zes smaakmakers die chefs direct inspiratie en gemak bieden. Van kruidige Za'atar en Shawarma Seasoning tot romige Tahini Sauce en pittige Harissa Sauce - ontwikkeld voor de professionele keuken en perfect voor moderne menukaarten.

31 oktober 2025

  • Het hele team van BlueBlood.
    Awards en Onderscheidingen31 okt. 25

    BlueBlood in Hilton Den Haag weer 'Beste Hotel-Restaurant van Nederland'

    Restaurant BlueBlood is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste Hotel-Restaurant van Nederland'.

30 oktober 2025

  • Noah Wynants (links) met zijn award
    De Librije30 okt. 25

    Noah Wynants van De Librije grijpt naast hoofdprijs in Milaan, maar pakt toch een award

    De San Pellegrino Young Chef Academy Competition, een prestigieuze internationale kookwedstrijd, is gewonnen door Ardy Ferguson van restaurant Belon in Hongkong. Noah Wynants haalde samen met mentor Nelson Tanate de finale; zij gingen naar huis met een andere award voor hun signatuurgerecht.

28 oktober 2025

  • Openingen28 okt. 25

    Stayokay opent in 2027 nieuw hostel in hartje Groningen

    Het monumentale pand van het voormalige Rijksarchief aan de Sint Jansstraat 2 krijgt begin 2027 een nieuwe bestemming: een Stayokay hostel met circa 50 kamers en 220 bedden, een café en een open sfeer. Het wordt een ontmoetingsplek voor gasten én locals.

  • Chef-kok Ton van Houwelingen: ‘De producten van Debic zijn zo gemaakt dat je er je eigen draai aan kunt blijven geven.’Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content28 okt. 25

    Gesponsord Daarom werkt The Local Club met zuivel van Debic

    The Local Club is een van de nieuwe hotspots in de Nederlandse horeca. Mede-eigenaar/chef-kok Ton van Houwelingen gebruikt zo veel mogelijk lokale producten en biedt een gevarieerde kaart voor elk moment en elke klant. In de keuken werkt hij met veel producten van Debic.

27 oktober 2025

  • Hans Oosters, commissaris van de koning in de provincie Utrecht, algemeen directeur van Remia Karel de Rooij, burgemeester Joyce Langenacker van de gemeente Zeist en René van Straalen, business controller bij Remia tijdens de overhandiging van het predicaat Koninklijk.
    Awards en Onderscheidingen27 okt. 25

    Remia viert 100-jarig jubileum en ontvangt predicaat Koninklijk

    Het Nederlandse familiebedrijf Remia bestaat sinds 19 oktober exact 100 jaar. Ter ere van dit bijzondere jubileum verleende Zijne Majesteit Koning Willem Alexander Remia het recht om het predicaat Koninklijk te voeren.  

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen