Rasamayi Foods
Let op: bij hotelinvesteringen is er groot verschil tussen FF&E versus OS&E
Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.

Bij hotelinvesteringen komen de termen FF&E (Furniture, Fixtures & Equipment) en OS&E (Operating Supplies & Equipment) regelmatig voor.
GesponsordGastvrij Rotterdam 2025 trok 534 exposanten, 20.624 bezoekers en een beursvloer die al in augustus volledig uitverkocht was. De organisatie ziet de belangstelling voor de volgende editie in 2026 opnieuw snel oplopen en lanceert een speciale beursactie voor exposanten. Daarnaast is de organisatie aanwezig op Horecava, met een gegarandeerd cadeau voor inschrijvers als exposant.

Coffeecompany lanceert deze december een 1-voor-1-actie. Voor elk verkocht zakje koffiebonen doneert de van oorsprong Amsterdamse koffieketen een kop koffie aan bezoekers van de tien inloophuizen van De Regenboog Groep in Amsterdam.

De invoering van de SUP-regelgeving (Single Use Plastics) heeft grote gevolgen gehad op de dagelijkse praktijk van de ruim 5.400 cafetaria's, snackbars en andere frituurzaken.

Les Patrons Cuisiniers hebben drie nieuwe leden opgenomen in hun genootschap. Het gaat om Ollie Schuiling van Kasteel Heemstede en het chefsduo Roy Schipper & Rik Veen van Lutum in Wijk bij Duurstede. Tijdens het jaarlijkse gala werd ook meer dan een ton opgehaald voor het Nationaal MS Fonds.

Het eerste Euro-Toques Nederland Benefietdiner vond plaats bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Onder leiding van chef Jozua Jaring ( Ratatouille Food & Wine*) en elf Euro-Toques-chefs beleefde de gast een avond vol topgastronomie voor het goede doel.

De genomineerden voor de Horecava Awards 2026 zijn bekendgemaakt. Alle innovaties hebben een ding gemeen: ze helpen de horeca vooruit.
GesponsordIn de horeca draait het om onderscheid. Mocca d'Or helpt ondernemers om van koffie een constante kwaliteitsbeleving te maken die gasten laat terugkomen. Niet alleen met uitstekende bonen, maar ook met kennis, training, begeleiding en innovatieve apparatuur. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen hoe Mocca d'Or investeert in kennis, toekomstbestendigheid en rendement.

Met humor én goed en gezond eten een positief gevoel overbrengen. Dat is wat de eigenaren van Sababa met hun op het Midden-Oosten geïnspireerde concept willen realiseren.

Osteria Porta Sud versterkt haar keukenteam met de komst van sous-chef Quinten Janssens, die afgelopen maand officieel is gestart.
