Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

vandaag

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Vaatwassers09:00

    Gesponsord Zo bestrijd je glascorrosie in je horecaonderneming

    Een glas in de horeca is nooit zomaar een glas. Het is het visitekaartje van je zaak, het eerste contact met gasten en het detail dat de totaalbeleving maakt of breekt. Maar wat gebeurt er wanneer dat glas langzaam dof wordt, de randen korrelig worden of zelfs kleine beschadigingen gaan vertonen? Het is een sluipend proces dat elke horecaondernemer kent, maar waar weinig over gesproken wordt: glascorrosie.

  • Openingen08:12

    Barista Cafe opent deuren aan de Neude in Utrecht

    Barista Cafe Utrecht Neude is onlangs geopend in een karakteristiek pand. Achter de nieuwe vestiging staat ondernemer Ernest Lefebvre, al veertien jaar een vertrouwd gezicht op het plein met zijn Wijncafé Lefebvre.

gisteren

  • Gastvrij Rotterdamgisteren

    Gastvrij Rotterdam 2025 volledig volgeboekt

    Met nog een paar weken te gaan voordat Gastvrij Rotterdam 2025 haar deuren opent, zijn de vijf beurshallen volledig volgeboekt.

28 augustus 2025

  • Bedrijfsleider Nuria Krijger, chef Marc Plat, chef en sous-chef Romano Keus van The Old Jazz.
    Chef-kok28 aug. 25

    The Old Jazz zet nieuwe koers in met chef-kok Marc Plat en ervaren kracht Romano Keus

    Het Haagse restaurant The Old Jazz luidt per 1 oktober een nieuw hoofdstuk in. Met de komst van chef-kok Marc Plat, ondersteund door de ervaring van Romano Keus, kiest het restaurant voor vernieuwing, creativiteit en lef.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Gastvrij Rotterdam28 aug. 25

    Gesponsord Zes inspirerende themapaviljoens op Gastvrij Rotterdam 2025

    Gastvrij Rotterdam 2025 biedt meer dan alleen een beursvloer: met zes inspirerende themapaviljoens laat de vakbeurs zien wat er speelt in de wereld van horeca, foodservice en gastvrijheid. Van duurzame concepten tot cocktails en start-ups: je ontdekt het allemaal in Rotterdam Ahoy.

27 augustus 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Drankenkaart27 aug. 25

    Gesponsord Fritz-kola brengt mischmasch naar Nederlandse horeca

    Voor horecaondernemers die hun drankenkaart willen vernieuwen, introduceert het Duitse frisdrankenmerk fritz-kola een opvallende nieuwkomer: mischmasch. Deze frisse mix van kola en sinaasappellimonade is in Duitsland al jarenlang een begrip en wordt nu voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Daarmee sluit het product aan bij de populariteit van originele, alcoholvrije drankopties met meer smaak en beleving.

26 augustus 2025

  • Openingen26 aug. 25

    Bistronomique Fantastique opent in Het Industriegebouw

    In Het Industriegebouw in Rotterdam opent tijdelijk 'Bistronomique Fantastique'.

  • Zeventig jaar BBB Maastricht: de ontmoetingsplek voor toekomstgerichte horecaondernemers uit Nederland en België.Gesponsord
    Gesponsord
    Horecabeurs26 aug. 25

    Gesponsord BBB Maastricht viert zeventig jaar horeca  

    Van 6 tot en met 8 oktober 2025 viert horecavakbeurs BBB Maastricht haar 70e jubileumeditie. Deze feestelijke editie belooft nóg meer inspiratie en innovatie. Van no/low alcohol en AI in de horeca tot fine dining: BBB Maastricht is dé plek om toekomstproof te blijven.

22 augustus 2025

  • Restaurant Week22 aug. 25

    Nationale Restaurant Week 2.0: strengere selectie, maar méér beleving

    Vanaf 1 september start de vernieuwde Nationale Restaurant Week.

21 augustus 2025

  • FHC Formulebeheer21 aug. 25

    Family Heemskerk krijgt twee broers als nieuwe ondernemers

    Family Heemskerk krijgt nieuwe gezichten: de broers Michael en John nemen het eethuis over en zetten hiermee een volgende stap in hun horecacarrière.

19 augustus 2025

  • Ontslagrecht19 aug. 25

    Rechter: 'Ontslag om achterhouden 6500 euro fooi onterecht'

    De rechtbank Amsterdam heeft geoordeeld dat het ontslag op staande voet van een restaurantmanager van Kim's So in Amsterdam ongeldig is.

  • Openingen19 aug. 25

    Salsa Shop opent locatie op station Rotterdam Centraal

    Salsa Shop groeit gestaag. De Mexicaanse fastfoodketen breidt verder uit en opende 11 augustus een nieuwe locatie op station Rotterdam Centraal.

  • Hotel19 aug. 25

    Nieuwe 'kasteelheer' voor Kasteel Montfoort

    Per 1 september 2025 heeft Kasteel Montfoort een nieuwe eigenaar: Robin van der Straten (31) neemt de sleutel over van Geke Ekelschot.

15 augustus 2025

  • Chef-kok15 aug. 25

    Bas Diepenbroek nieuwe chef Restaurant Judith

    Bas Diepenbroek is de nieuwe chef van Restaurant Judith, het fine dining restaurant van Kasteel Engelenburg.

14 augustus 2025

  • Spaghetteria Jan Hanzenstraat in Amsterdam.
    Italiaans14 aug. 25

    Spaghetteria breidt uit via franchise en tekent tweede partnervestiging

    Spaghetteria, bekend van haar verse pasta, heeft een nieuwe groeistrategie omarmd door samen te werken met lokale franchisepartners.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen