Lumière Maastricht
Italiaanse foodconcept Eataly maakt Nederlandse debuut op Schiphol
Schiphol verwelkomt de eerste Nederlandse vestiging van het Italiaanse foodconcept Eataly in de vernieuwde en uitgebreide Lounge 1 op de luchthaven.
Schiphol verwelkomt de eerste Nederlandse vestiging van het Italiaanse foodconcept Eataly in de vernieuwde en uitgebreide Lounge 1 op de luchthaven.
Als in de zomer de eerste klanken van André Rieu's viool over het Vrijthof schallen, verandert het hart van Maastricht in een bruisende openluchtconcertzaal.
Burger Business blijft stevig doorgroeien. Vanaf augustus opent de burgerformule iedere maand een nieuwe vestiging.
Vanaf oktober blaast VandeStreek bier nieuw leven in één van Utrechts bekendste buurtcafés: Café Lombok. De brouwerij neemt het restaurant over met als doel: de ziel behouden.
Op de Wilhelminapier in Rotterdam verrijst binnenkort een bijzonder nieuw hotelproject: Hotel Chicago.
Sophie Hofdijk is gestart als manager assortiment bij La Place. Zij gaat verdere invulling aan de toekomstbestendige koers, met de focus op een eigentijds en onderscheidend assortiment dat ook een jongere generatie aanspreekt.
Het kabinet heeft doorgepakt met een wet die de flexibilisering van de arbeidsmarkt moet beperken. Eerder een vaste baan, aanpak draaideurconstructie en einde aan nulurencontract.
Zenchef en CoverManager, twee toonaangevende aanbieders van digitale oplossingen voor restaurants in Europa en Latijns-Amerika, bundelen hun krachten. Dit strategische besluit creëert een Europese marktleider op het gebied van restaurant-omzetbeheer.
Nu de zomer van start gaat betekent het volle bak voor horecaondernemers. Leveringen regelen, prijzen vergelijken en bestellingen ophalen kost tijd - tijd die je liever besteedt aan je gasten. Gelukkig maakt Makro het je makkelijk met hun goede en snelle bezorgservice.
In de Haagse Bluf opent De Lola Pods Hotel het eerste echte podshotel van Nederland.
Stayokay Eindhoven heeft recent een grondige renovatie afgerond, waarbij onder meer pods zijn toegevoegd aan het kameraanbod.
De horecasector in Nederland bevindt zich in een roerige periode. Terwijl de belangstelling van gasten onverminderd groot blijft, nemen de bedrijfsmatige uitdagingen toe.
De twee ondernemers achter het succesvolle Bisous in Amsterdam openden samen met hun restaurantmanager een tweede restaurant Salut in de Amsterdamse Pijp.
Een prestatie die ongetwijfeld veel navolging zal krijgen, aangezien plantaardig koken in de lift zit. De 25-jarige Grimminck uit Santpoort-Noord is trots op haar titel, vertelt ze aan Misset Horeca.
In de Beemsterpolder groeit een bijzonder ingrediënt dat steeds vaker zijn weg vindt naar professionele keukens: verse Beemster knoflook. De witte bollen met hun kenmerkende groene stengel zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een verfijnd smaakprofiel dat het verschil maakt op het bord.