Dubbele erkenning op World Travel Awards voor Crowne Plaza Amsterdam-South
Crowne Plaza Amsterdam-South uitgeroepen tot beste zakenhotel van Europa en Nederland

Crowne Plaza Amsterdam-South uitgeroepen tot beste zakenhotel van Europa en Nederland

De sterrenceremonie van Michelin blijft vermoedelijk tot en met 2029 in Maastricht. Een 'done deal' zou belangrijk zijn voor de gastronomie in Nederland, omdat de gids de inkomsten goed kan gebruiken voor het uitvoeren van inspecties.

Het platform Tippr zet iedere maand een horecamedewerker in het zonnetje. Deze Toppr krijgt zo de waardering die hij of zij verdient.

Satelliet Hospitality introduceert levenscyclusanalyses (LCA's) voor haar collectie. Met deze methode wordt de milieu-impact van meubilair volledig inzichtelijk - van grondstofwinning, design en productie tot transport en recycling (cradle to grave).
GesponsordWanneer de dagen kouder worden, groeit de vraag naar gerechten die gasten vertrouwd verwarmen en aangenaam verrassen. Dat is een stoof van rundvlees bij uitstek. En met Iers rundvlees maak je heel eenvoudig een gerecht dat niet alleen goed rendeert, maar ook fantastisch smaakt.

Emile van der Staak, chef van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, heeft samen met voedselbosboer Wouter van Eck de Groeneveldprijs gewonnen. Het is voor het eerst dat een chef de onderscheiding uitgereikt krijgt.
GesponsordIn de horeca draait het om onderscheid. Mocca d'Or helpt ondernemers om van koffie een constante kwaliteitsbeleving te maken die gasten laat terugkomen. Niet alleen met uitstekende bonen, maar ook met kennis, training, begeleiding en innovatieve apparatuur. Q-grader en inkoopexpert Judith Konsten en Q-grader en topbarista Niels te Vaanhold vertellen hoe Mocca d'Or investeert in kennis, toekomstbestendigheid en rendement.

Q Hospitality Group kondigt met trots de benoeming aan van Jasper Koolen als general manager van boutiquehotels Manna en Blue in Nijmegen.

Het monumentale pand van het voormalige Rijksarchief aan de Sint Jansstraat 2 krijgt begin 2027 een nieuwe bestemming: een Stayokay hostel met circa 50 kamers en 220 bedden, een café en een open sfeer. Het wordt een ontmoetingsplek voor gasten én locals.
GesponsordThe Local Club is een van de nieuwe hotspots in de Nederlandse horeca. Mede-eigenaar/chef-kok Ton van Houwelingen gebruikt zo veel mogelijk lokale producten en biedt een gevarieerde kaart voor elk moment en elke klant. In de keuken werkt hij met veel producten van Debic.
