Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

21 november 2025

  • Ollie Schuiling (midden) mag zich SVH Meesterkok noemen
    SVH21 nov. 25

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker: teller tikt nu 155 chefs aan

    Nederland is weer een SVH Meesterkok rijker. Ollie Schuiling, chef en eigenaar van Kasteel Heemstede*, is geslaagd voor zijn Meesterproef. Na zijn inauguratie is hij officieel de 155e Meesterkok van Nederland.

19 november 2025

  • Brood en Broodproducten19 nov. 25

    Het succes van Fort Negen is ontstaan vanuit restaurant De Kas*

    Maarten Langeslag kwam als stagiair in Restaurant De Kas* om te starten als broodbakker voor het restaurant. Inmiddels is bakkerij Fort Negen, met sandwichbar, een begrip in Amsterdam.

  • Rick Blanken van restaurant Ledeboer in Almelo
    JRE19 nov. 25

    JRE presenteert vier nieuwe leden in Nederland en reikt awards uit

    JRE heeft vier nieuwe leden toegevoegd aan de eigen vereniging. Ook werden er verschillende JRE-awards uitgereikt op een feestelijke avond.

18 november 2025

  • Dit beeld is gegeneerd door AI.
    Michelin18 nov. 25

    Michelin degradeert drie driesterrenrestaurants in de VS: maar wanneer hoor je over sterverlies?

    Michelin heeft in de Verenigde Staten drie driesterrenrestaurants teruggezet naar twee sterren. Het nieuws werd in aanloop naar de verschillende ceremonies al bekendgemaakt aan de chefs en eigenaren. Maar wanneer hoor je over het verliezen van je ster? Er lijkt geen logica achter te schuilen.

  • Ondernemer Marcel Levee in zijn nieuwe restaurant Ntourage.Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content18 nov. 25

    Gesponsord Ondernemen is vernieuwen: van feestcafé naar gelaagde beleving

    Marcel Levee begon zijn ondernemersreis een kleine 25 jaar geleden met feestcafé Shooters in Groningen. Onlangs opende hij zijn nieuwste Groningse hotspot: restaurant Ntourage. Met zijn ondernemerschap laat Levee zien dat de horeca altijd in beweging is. Hoe blijft hij vernieuwen? En tegen welke uitdagingen loopt hij daarbij aan?

  • Rene Bogaart18 nov. 25

    Beroemde horecafamilie krijgt eigen realityserie

    Talpa presenteert een nieuwe realityserie over een bruisende horecafamilie: De Bogaartjes.

17 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Tafelaankleding17 nov. 25

    Gesponsord Hygiënisch, duurzaam en praktisch: airlaid servetten

    Een mooi gedekte tafel is hét visitekaartje van elke horecazaak. Servetten spelen daarin een grotere rol dan vaak gedacht wordt: ze dragen bij aan sfeer, comfort en hygiëne. Airlaid servetten zijn het alternatief voor linnen waar luxe, gemak én duurzaamheid samenkomen.

  • Casimir Evens en Lotte Bloem
    Mvo17 nov. 25

    Restaurant Odille* kookt voor zestig gasten die leven in armoede: 'Iets doen voor gemeenschap'

    Restaurant Odille* in Sint-Oedenrode ontvangt deze week zestig gasten die leven in armoede. 'We vinden het belangrijk om juist nu iets terug te geven aan de gemeenschap', zegt chef Casimir Evens.

  • Horeca17 nov. 25

    Groningen grijpt in: nachtleven horeca moet veiliger

    De gemeente Groningen zet zwaar in op een veiliger uitgaansgebied.

  • Robin van der Straten en chef-kok Ries Verburgt. Foto-credites: Foto: (c) Kasteel Montfoort, Nathalie van der Straten.
    Transfers17 nov. 25

    Ries Verburgt als chef-kok terug op Kasteel Montfoort

    Kasteel Montfoort heeft Ries Verburgt aangetrokken als nieuwe chef-kok. Met zijn komst gaat het kasteel vanaf 8 januari 2026 na lange tijd ook weer open als à la carte restaurant.

14 november 2025

  • Leonardo Hotels14 nov. 25

    Leonardo Hotels versterkt Amsterdamse leiding met drie benoemingen

    Door de recente uitbreiding van het hotelportfolio in de hoofdstad, kondigt Leonardo Hotels een drietal benoemingen aan.

13 november 2025

  • Bas van Beers, keukenmanager en chef-kok bij Veluwse Bron.Gesponsord
    Gesponsord
    dessert13 nov. 25

    Gesponsord De kracht van een goede basis voor desserts

    Een wellnessresort draait om ontspanning en beleving, van de eerste stap in het water tot de laatste hap van het dessert. In de keuken van Veluwse Bron, onderdeel van BeWellness, weet keukenmanager en chef-kok Bas van Beers als geen ander hoe belangrijk de totaalbeleving is. 'Eten is weliswaar een onderdeel van de dag, maar onze gasten willen wél genieten van wat er op hun bord ligt, en verrast worden. Daar helpt een betrouwbare basis als Debic enorm bij.'

12 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Foodservice12 nov. 25

    Gesponsord Hoe Imperial inspeelt op de vraag naar gemak in de foodservice

    De uitdagingen in foodservice zijn talrijk: personeel is schaars, de werkdruk is hoog en klanten verwachten constante kwaliteit. Hierdoor neemt de vraag naar gebruiksgemak toe. Imperial, een ervaren Belgische producent van vleeswaren, speelt in op deze vraag met 'Ready-to-Heat', een voorgegaard aanbod dat gemak en smaak combineert.

  • Interieur en Inrichting12 nov. 25

    Satelliet showt nieuwe collectie in sfeer van gastrotainment

    Tijdens de open dagen van Satelliet konden bezoekers kennismaken met de nieuwe collectie én gastrotainment ervaren.

10 november 2025

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Vaatwassers10 nov. 25

    Gesponsord Zo kies je de juiste horecavaatwasser

    Tijdens piekmomenten in de horeca telt elke seconde. Servies, glazen en bestek moeten snel en vlekkeloos schoon zijn, zodat de service naar je klanten ongestoord door kan gaan. De vaatwasser speelt daarin een sleutelrol. Toch draaien in veel keukens nog oudere machines die onnodig veel water en energie verbruiken.

Het beste van Misset Horeca in je mail

Volg het laatste horecanieuws en krijg praktische handvatten, antwoorden op ondernemersvragen en inspiratie van collega-ondernemers.

  1. Vacatures

  2. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen