artikel

Ons Caffeej uitgeroepen tot Café van het Jaar 2001

Horeca

ROTTERDAM – Ons Caffeej in Uden is door het vakblad Misset Horeca uitgeroepen tot Café van het Jaar 2001. De tweede prijs ging naar café De Guyter in Pijnacker, de derde prijs naar Het Chaamse Wapen in Chaam. Tijdens een feestelijke bijeenkomst maandagmiddag in Down Mexico Way in Rotterdam werd bekend dat het bedrijf van Jan Caspers, gevestigd aan de Markt in het centrum van de Brabantse stad, de horecaprijs won.

Ons Caffeej is een bruincafé waarin muziek en entertainment een belangrijke rol spelen. De horecagelegenheid bestaat sinds 1992, telt drie fulltimers en 42 parttimers en is dankzij de inzet van Jan Caspers uitgegroeid tot een begrip in Uden en omstreken. Het bedrijf is zeer actief in het organiseren van thema-avonden en evenementen. Daarnaast biedt Ons Caffeej een gevarieerd assortiment bieren en overige dranken aan.

Het knappe van Ons Caffeej, zo meent de vakjury, is dat het bedrijf dankzij de programmering van entertainment, in staat is geweest een grote en brede groep mensen aan zich te binden. Het personeel is vakkundig en gemotiveerd. Ook op drukke avonden hebben zij zorg voor de kwaliteit van de producten die worden geserveerd. De prijs is het Gastvrijheidsbeeld, symbool voor een goede service en goed ondernemerschap in de cafésector. Het beeld zal binnenkort feestelijk worden uitgereikt in het café in Uden.

Eigenaar Jan Caspers was dolgelukkig. ‘Dit is niet alleen leuk voor ons, maar voor de hele horeca. Deze prijs is een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren. Alle horecaondernemers die de branche kennen moeten volgend jaar deelnemen aan deze wedstrijd.’


Een explosie van vreugde bij de winnaars van Ons Caffeej uit Uden.


Café De Kwip: winnaar van de dorpscafétrofee.

Reageer op dit artikel