artikel

Heilbotfilet met papaya

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:100 gram gerookte zalmfilet100 gram gerookte heilbotfilet12 mini-asperges1 papaya1 dl slagroomeen half borrelglaasje cognaczout Bereidingswijze:Asperges beetgaar koken. Laat ze afkoelen. Snijd de geschilde papaya in reepjes.Rol 3 asperges per plakje zalm en 3 reepjes papaya per plakje heilbot.Kook de slagroom met een snufje zout en de cognac in tot een sausje. Serveerde […]

Ingrediënten voor 4 personen:
100 gram gerookte zalmfilet
100 gram gerookte heilbotfilet
12 mini-asperges
1 papaya
1 dl slagroom
een half borrelglaasje cognac
zout

Bereidingswijze:
Asperges beetgaar koken. Laat ze afkoelen. Snijd de geschilde papaya in reepjes.Rol 3 asperges per plakje zalm en 3 reepjes papaya per plakje heilbot.Kook de slagroom met een snufje zout en de cognac in tot een sausje. Serveerde visrolletjes op een bedje van tagliatelle of spaghetti en besprenkel hetgeheel met het sausje.

Reageer op dit artikel