artikel

Scoor fiscaal voordeel met interessante subsidies

Horeca

MIA, EIA, FARBO, VAMIL. Regelingen en subsidies waarmee u uw investering in keukenapparatuur aangenamer laat verlopen. Klinkt overigens ingewikkelder dan het is. De belastingdienst maakt het namelijk makkelijk om met milieu-, energie- en arbovriendelijke apparatuur fiscale voordelen te behalen. In de onderstaande afbeelding ziet u dat de VAMIL-regeling gecombineerd kan worden toegepast met de MIA […]

MIA, EIA, FARBO, VAMIL. Regelingen en subsidies waarmee u uw investering in keukenapparatuur aangenamer laat verlopen. Klinkt overigens ingewikkelder dan het is. De belastingdienst maakt het namelijk makkelijk om met milieu-, energie- en arbovriendelijke apparatuur fiscale voordelen te behalen.

In de onderstaande afbeelding ziet u dat de VAMIL-regeling gecombineerd kan worden toegepast met de MIA en de EIA.


Kies hieronder de regeling en volg het stappenplan:
MIA      EIA      VAMIL      FARBO     


In dit hoofdstuk wordt gebruik gemaakt van PDF-files. Deze bestanden kunt u lezen met het programma Acrobat Reader. Deze applicatie kunt u hier gratis downloaden.

Reageer op dit artikel