artikel

Behoudend

Horeca

De Nederlandse consument zoekt avontuur maar is tegelijkertijd behoudend. Bied traditionele populaire snacks gevarieerd aan met een avontuurlijke saus of rauwkost. Serveer een gehaktbal met een regionale salade en een voor de omgeving kenmerkende saus. Presenteer de specialiteit onder een naam die associaties oproept bij de klanten. Verandering samenleving Behoudenheid Eetmoment en -patroon Gezond Snelheid […]

De Nederlandse consument zoekt avontuur maar is tegelijkertijd behoudend. Bied traditionele populaire snacks gevarieerd aan met een avontuurlijke saus of rauwkost. Serveer een gehaktbal met een regionale salade en een voor de omgeving kenmerkende saus. Presenteer de specialiteit onder een naam die associaties oproept bij de klanten.

Reageer op dit artikel