artikel

Driedaagse voor horecaprofessionals

Horeca

De Horeca Relatiedagen Rijswijk is een driedaagse vakbeurs waar horecaprofessionals hun persoonlijke contacten kunnen onderhouden, hun netwerk kunnen uitbouwen maar zich ook kunnen oriënteren op nieuwe producten en diensten. De vakbeurs wordt gehouden van maandag 2 tot en met woensdag 4 februari 2004 in Evenementenhal Rijswijk aan de Volmerlaan 12 te Rijswijk.

De Horeca Relatiedagen Rijswijk heeft ook als doel het contact tussen leverancier en ondernemers te verbeteren en natuurlijk om eventueel zaken te doen. Exposanten zijn fabrikanten, importeurs of groothandels op het gebied van snacks, dranken, uitrusting en toebehoren voor de horeca, catering en gezondheidszorg.

De bezoekers aan de Horeca Relatiedagen Rijswijk worden zorgvuldig door de exposanten geselecteerd. Het bezoek bestaat, door een gericht en kwalitatief uitnodigingsbeleid, uit beslissers afkomstig van hotels, restaurants, cafetaria’s, café-bars, cateringbedrijven, bedrijfsrestaurants, sportaccommodaties en instellingen uit de gezondheidszorg zoals verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

De Horeca Relatiedagen Rijswijk 2004 biedt een compleet aanbod van alle productgroepen binnen de horeca en het grootverbruik. Vertegenwoordigd zijn onder meer levensmiddelen, drank, (groot)keukenapparatuur en andere hardware, dienstverlening, inrichting en inventaris. Vanzelfsprekend zijn op de komende Horeca Relatiedagen Rijswijk alle productcategorieën te vinden die een totaaloverzicht geven van de branche.

De Horeca Relatiedagen Rijswijk zijn maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 februari 2004 van 14.00 -22.00 uur.

Reageer op dit artikel