artikel

Tweetje koffie

Horeca

Niets is zo eenvoudig als het serveren van een kopje koffie. En als u op een goede plek zit en het een beetje goed doet, kunt u er een mooie omzet uit halen. Maar dan moet u er wel wat van maken. Zeker als u met meer collega’s in een drukke winkelstraat zit, kan dat net het verschil uitmaken tussen de keus voor uw bedrijf of dat van de buurman.

Tweetje koffie

Koffie voor een tweetje bijvoorbeeld. Maak er iets stijlvols van, op een rechthoekig plateau (verkrijgbaar bij de groothandel) met alles erop en eraan en erbij. Dat staat niet alleen gul, het bespaart u ook nog lopen, want op die manier kunt u alles in één keer meenemen.Een paar koekjes in een eenvoudig houten kistje (eveneens verkrijgbaar bij de groothandel) maken het geheel compleet.

Reageer op dit artikel