artikel

Zelfgemaakte snack onderscheidend maar kostbaar

Horeca

Het zelf maken van ambachtelijke snacks bestaat veelal uit enkele relatief eenvoudige snijwerkzaamheden en het marineren en spiezen van de componenten. De ambachtelijke snack top 51. Nasibal2. Gehaktbal3. Kroket4. Bamibal5. Hamburger Voordelen zelfgemaakte snacks· het werkt onderscheidend ten opzichte van de concurrent· klant komt speciaal voor zelfgemaakte snacks· plezier bij bereiding Nadelen zelfgemaakte snacks· tijdrovend· […]

Het zelf maken van ambachtelijke snacks bestaat veelal uit enkele relatief eenvoudige snijwerkzaamheden en het marineren en spiezen van de componenten.

De ambachtelijke snack top 5
1. Nasibal
2. Gehaktbal
3. Kroket
4. Bamibal
5. Hamburger

Voordelen zelfgemaakte snacks
· het werkt onderscheidend ten opzichte van de concurrent
· klant komt speciaal voor zelfgemaakte snacks
· plezier bij bereiding

Nadelen zelfgemaakte snacks
· tijdrovend
· duurder dan fabrieksnacks

Het komt steeds vaker voor dat horecaondernemers het maken van ambachtelijke snacks uitbesteden aan de lokale slager. De huidige HACCP-regels maken het voor de cafetariahouder steeds moeilijker om snacks zelf te maken.

Reageer op dit artikel