artikel

Beek (Zuid-Limburg)

Horeca

Jules Stijnen van De Heeren van Beeck vergelijkt de resultaten van dit jaar met de vorige editie. ‘Alhoewel de omzet waarschijnlijk iets lager ligt. Dit komt door het mooie weer, waardoor veel mensen op straat zwerven. Het aantal bezoekers in de Zuid Limburgse steden is gelijk gebleven. Pluspunt is dat ik heel weinig heb gehoord […]

Jules Stijnen van De Heeren van Beeck vergelijkt de resultaten van dit jaar met de vorige editie. ‘Alhoewel de omzet waarschijnlijk iets lager ligt. Dit komt door het mooie weer, waardoor veel mensen op straat zwerven. Het aantal bezoekers in de Zuid Limburgse steden is gelijk gebleven. Pluspunt is dat ik heel weinig heb gehoord over vechtpartijen en rotzooi. Dat hebben we inmiddels goed in de hand. Verder zorgt carnaval traditioneel voor een enorme omzetpiek. Tijdens carnaval moet je de omzet goedmaken die je in de slappe eerste weken van het jaar hebt laten liggen.’

Reageer op dit artikel