artikel

Eindhoven

Horeca

Adjunct-directeur Sander de Breuk van De Vooruitgang in Eindhoven en Stadhotel De Klok in Breda heeft minder omzet genoteerd. ‘In Breda sprak ik een bierleverancier die meldde dat er toch wel minder bier is geleverd. Wij hebben in ieder geval niet meer omzet gemaakt dan voorgaande jaren. Reden hiervoor is dat mensen later op de […]

Adjunct-directeur Sander de Breuk van De Vooruitgang in Eindhoven en Stadhotel De Klok in Breda heeft minder omzet genoteerd. ‘In Breda sprak ik een bierleverancier die meldde dat er toch wel minder bier is geleverd. Wij hebben in ieder geval niet meer omzet gemaakt dan voorgaande jaren. Reden hiervoor is dat mensen later op de dag aan carnaval beginnen. Het is ook een fabeltje een goede carnaval het hele jaar goed maakt. Prettig in Breda zijn de munten die gasten in meerdere horecabedrijven konden gebruiken. Dit is prettig voor het personeel, het werkt sneller en levert meer omzet op.’

Reageer op dit artikel