artikel

Maastricht

Horeca

Bij café De Poshoorn in Maastricht gaat de duim omhoog. Ger Franzen heeft geen stem meer over na een lang weekend carnaval. ‘Dus kan ik melden dat we 12 procent meer omzet hebben gedraaid ten opzichte van vorig jaar’, aldus collega Perry Frijns. ‘Dit danken we grotendeels aan het goede weer. Zo het zonnige weer […]

Bij café De Poshoorn in Maastricht gaat de duim omhoog. Ger Franzen heeft geen stem meer over na een lang weekend carnaval. ‘Dus kan ik melden dat we 12 procent meer omzet hebben gedraaid ten opzichte van vorig jaar’, aldus collega Perry Frijns. ‘Dit danken we grotendeels aan het goede weer. Zo het zonnige weer stonden veel mensen buiten, zodat het binnen niet te druk was en we eenvoud snel bier konden serveren. Daarnaast hebben we gekozen om bier te schenken in Gulpener glazen met logo in plaats van die standaard boerenglazen tijdens de carnaval. Zo straal je de kwaliteit uit die we het hele jaar uit willen stralen.’

Reageer op dit artikel