artikel

Made

Horeca

Tom van de Made van De Korenbeurs in Made is tevreden. ‘6 Procent meer omzet meer dan vorig jaar met dezelfde prijzen. Wel is het zo dat je als ondernemers meer moet investeren in entertainment om gasten binnen te krijgen en te houden. Wij hebben gekozen voor een meer thematische aanpak. Verder valt in onze […]

Tom van de Made van De Korenbeurs in Made is tevreden. ‘6 Procent meer omzet meer dan vorig jaar met dezelfde prijzen. Wel is het zo dat je als ondernemers meer moet investeren in entertainment om gasten binnen te krijgen en te houden. Wij hebben gekozen voor een meer thematische aanpak. Verder valt in onze omgeving op dat de eerste drie dagen beter waren qua bezoekers, terwijl de laatste carnavalsdag een stuk minder druk was. Dit komt mogelijk door de toename van allerlei activiteiten in de week voorafgaand aan het feest, de zogeheten “voorbals”.’

Reageer op dit artikel