artikel

Minds in Motion: tweede editie groot succes

Horeca

De tweede editie van Minds in Motion (een initiatief van HSMAI Nederland), de geheime bijeenkomst van vorige week vrijdag, was een groot succes. Met als ondertitel ‘T.E.A.M. gericht innoveren op inspirerende locaties’ werden de 130 bezoekers getrakteerd op een dagprogramma met innovatieve workshops en 22 unieke vergaderomgevingen. ‘T.E.A.M.’ stond in dit verband voor ‘Together Everyone Achieves More’.

Een 10-tal experts op het gebied van o.a. communicatie, motivatie en innovatie deelden hun visie op (inter) actieve wijze met de aanwezigen. Vanuit een diversiteit aan invalshoeken konden de bezoekers kennisnemen van nieuwe inzichten en verfrissende ideeën met als doelstelling nog meer rendement te halen uit teamwork. Via het principe ‘first come first serve’ werden de presentaties meermaals herhaald. Op die manier was het voor een ieder mogelijk om zijn of haar juiste keuze te maken om de geboden kansen maximaal te kunnen benutten. Tijdens de pauzes (die na elke workshop plaatsvonden), lunch en netwerkreceptie kreeg men de mogelijkheid om (nader) kennis te maken met de locaties.Ineke van Ast van de DSO Gemeente Utrecht, afdeling Verkeer en Vervoer: “Omdat ook binnen overheidsinstellingen de opdracht geldt om een zo optimaal mogelijk rendement uit onze activiteiten te halen, was de aangekondigde dag voor mij direct interessant voor aanmelding. Gelukkig is de dag daadwerkelijk succesvol geweest en werden alle verwachtingen waar gemaakt. De workshops boden goede en leuke tips om direct mee aan de slag te gaan, de organisatie was perfect en de locatie was natuurlijk eveneens van grote toegevoegde waarde. Kortom, een hele zinvolle dag en de volgende keer zal ik zeker wederom van de partij zijn.

De locaties, variërend van kasteel tot suites, van schildersatelier tot pakhuis, presenteerden hun uniciteit met als oogmerk dat een inspirerende omgeving een essentiële sleutelrol vervult in de bijdrage tot een optimaal resultaat. Christian Höhner van Hilvaria Studio’s vertelt: “Het is positief om te zien dat er vele unieke bedrijven zijn die het gastheerschap met zoveel zorg en aandacht invullen. Gelukkig is daar ook een ontvankelijk oor voor. En graag geef ik zeer grote complimenten aan de organisatie voor een fantastische dag!”

Op de site www.andersvergaderen.nl zullen binnenkort alle locaties zichtbaar zijn met foto en tekst. Tevens kunnen dan de presentaties van de sprekers gedownload worden.

Reageer op dit artikel