artikel

Oirschot

Horeca

Georgette Sanderus en Coen van Genugten van café Oud Brabant in Oirschot debuteerden als ondernemer tijdens het carnaval. Sinds begin dit jaar namen zijn de bruine kroeg, nummer 35 in de jongste Café Top 100, over van Henk en Brigitte van Ham. ‘Het was drukker dan verwacht. We zijn tevreden. Omdat we nieuw zijn in […]

Georgette Sanderus en Coen van Genugten van café Oud Brabant in Oirschot debuteerden als ondernemer tijdens het carnaval. Sinds begin dit jaar namen zijn de bruine kroeg, nummer 35 in de jongste Café Top 100, over van Henk en Brigitte van Ham. ‘Het was drukker dan verwacht. We zijn tevreden. Omdat we nieuw zijn in dit bedrijf, kan ik niet vergelijken met vorig jaar. Onze Alaafboot sloeg goed aan. Ons café was een boot waarmee we naar Rio, Duitsland, Nederland en België zijn gevaren. Ons personeel paste dagelijks hun kleding aan het land aan.’

Reageer op dit artikel