artikel

Someren

Horeca

Gasten gelijk, besteding lager. Dat is de eerste indruk van Frank Smeijers van restaurant en pannenkoekenhuis De Hoijse Hoeve in Someren. ‘Dan hebben we het over de voedselconsumptie. Dit ligt in de lijn van de algemene tendens in de branche. Wat me dit jaar is opgevallen is dat carnaval steeds meer een feest wordt voor […]

Gasten gelijk, besteding lager. Dat is de eerste indruk van Frank Smeijers van restaurant en pannenkoekenhuis De Hoijse Hoeve in Someren. ‘Dan hebben we het over de voedselconsumptie. Dit ligt in de lijn van de algemene tendens in de branche. Wat me dit jaar is opgevallen is dat carnaval steeds meer een feest wordt voor jongeren. Je ziet steeds meer ski-hut-achtige feesten. Alles lijkt op elkaar en dat is geen gezonde toekomst. Zo heeft carnaval niets meer met traditie te maken en loopt het gevaar op langer termijn.’