artikel

Uden

Horeca

Een goed begin is het halve werk. Jan Caspers van Ons Caffeej in Uden zweert bij een goed begin en een goed einde van carnaval. ‘Vrijdag heb ik een artiest van de hit laat de boel maar lekker waaien uitgenodigd om sfeer te maken. Belangrijk bij carnaval is namelijk om gast vast te houden. Waar […]

Een goed begin is het halve werk. Jan Caspers van Ons Caffeej in Uden zweert bij een goed begin en een goed einde van carnaval. ‘Vrijdag heb ik een artiest van de hit laat de boel maar lekker waaien uitgenodigd om sfeer te maken. Belangrijk bij carnaval is namelijk om gast vast te houden. Waar ze zijn, willen ze zijn. Zo werkt dat in de horeca. We hebben de barkrukken eruit gedaan en continue zo’n vijfhonderd bezoekers gehad in ons café. Dinsdag zijn we afgesloten met een niet-carnavalshit. Om zo de gast het gevoel te geven dat het echt afgelopen is.’

Reageer op dit artikel