artikel

Aanraders bij projectontwikkeling

Horeca

Aanraders* Bouwen of verbouwen is in tijden van economische malaise stukken voordeliger. Dat geldt ook voor het kopen van producten en het afsluiten van contracten. Quispel: ‘Ik denk dat ik op deze posten zo’n 40 procent bespaar ten opzichte van tijden waarin de conjunctuur wel goed is.’ * Risicoloos ondernemen bestaat niet, maar het verdient […]

Aanraders
* Bouwen of verbouwen is in tijden van economische malaise stukken voordeliger. Dat geldt ook voor het kopen van producten en het afsluiten van contracten. Quispel: ‘Ik denk dat ik op deze posten zo’n 40 procent bespaar ten opzichte van tijden waarin de conjunctuur wel goed is.’

* Risicoloos ondernemen bestaat niet, maar het verdient wel aanbeveling om daar waar mogelijk zekerheden in te bouwen. Quispel: ‘Zo hebben wij vorig jaar met de bank al afspraken gemaakt over de rente van het te financieren bedrag.’

* Samen met een projectontwikkelaar een multifunctioneel centrum van de grond tillen, kan goed uitpakken. ‘Maar de horecaspirit moet wel aanwezig blijven’, benadrukt Quispel, ‘anders is het project gedoemd te mislukken.’

*De Borgh zal straks ook plaats gaan bieden aan verenigingen uit de regio. Dat is één van de sterke punten van het complex. Samen met de andere activiteiten die hier plaats zullen vinden, zorgen de verenigingen voor leven in de brouwerij.

Reageer op dit artikel