artikel

Grensoverschrijdende beurs in Kalkar

Horeca

Op 19 en 20 april wordt voor de tweede keer de Gastro-Tek gehouden in Kernwasser Wunderland bij het Duitse stadje Kalkar vlakbij de grens. Voor deze grensoverschrijdende Duits-Nederlandse horecabeurs hebben zich al verschillende bedrijven aangemeld die vorig jaar ook van de partij waren. Bedrijven als Heineken, Remia, Papstar en Granini zijn aanwezig met een stand.


Full-service concept
Het concept van de beurs is full-service, zowel voor standhouders als bezoekers. Horecaondernemers hebben gratis toegang op vertoon van een relatiekaart. Wie geen kaart heeft, betaalt €17,50. Gratis eten, drinken en parkeerruimte zijn in dit bedrag inbegrepen. De formule is opgezet naar het voorbeeld van de Horeca Relatiedagen in Rijswijk en Hardenberg, net als de Gastro-Tek en Kernwasser Wunderland projecten van horecatycoon Hennie van der Most.

Nieuwe naam
Overigens heet het recreatiecomplex sinds kort Wunderland Kalkar. De vorige benaming, Kernwasser Wunderland, verwees naar de voormalige kerncentrale die midden op het recreatiecomplex staat.

Voor informatie: Wunderland Kalkar, Duitsland. Tel. (0049) 28 24 91 02 65. www.wonderland-kalkar.de

Reageer op dit artikel