artikel

Albron

Horeca

Lunch Together Geschikt voor: bedrijfsrestaurants met maximaal 350 lunchgebruikers.Inrichting: speels en informeel. Een marktpleintje met losse modules en buffettafels. Assortiment: warme gerechten, dagelijks wisselend assortiment zoet en hartig broodbeleg, soepen, warme en koude snacks en toetjes, verscheidene soorten vruchtensappen en vers fruit. Bijzonderheden: investeren in apparatuur en andere voorzieningen is niet nodig. Combinaties met andere […]

Lunch Together

Geschikt voor: bedrijfsrestaurants met maximaal 350 lunchgebruikers.
Inrichting: speels en informeel. Een marktpleintje met losse modules en buffettafels.
Assortiment: warme gerechten, dagelijks wisselend assortiment zoet en hartig broodbeleg, soepen, warme en koude snacks en toetjes, verscheidene soorten vruchtensappen en vers fruit.
Bijzonderheden: investeren in apparatuur en andere voorzieningen is niet nodig. Combinaties met andere Albron﷓formules – bijvoorbeeld ‘Ovenvers’ – zijn mogelijk.

Albron Ovenvers

Geschikt voor: bedrijfsrestaurant.
Inrichting: heteluchtoven en speciaal meubel, met grote rieten manden om de broodjes te presenteren.
Assortiment: vers afgebakken broodjes, belegd met bijvoorbeeld mozzarella, tomaat en pestosaus of zalm en eiersalade.
Bijzonderheden: ook geschikt voor een keuken﷓ en buffetloze opstelling.

Food & Shop

Geschikt voor: ziekenhuizen en zorginstellingen.
Inrichting: terrasjes met pleinfunctie.
Assortiment: warme en koude dranken, broodjes, sandwiches en croissants, kleine maaltijden en ijs.
Bijzonderheden: kan uitgebreid worden met een shop. Met als assortiment: dagbladen, tijdschriften, lectuur, speelgoed, wenskaarten, bloemen en planten en fruitschalen.

Een volwaardig restaurant dat tevens een ruime keus biedt aan hoogwaardige voedingsmiddelen en cadeauartikelen. Dat is de opzet van Food & Shop. Deze formule is ontwikkeld voor de ziekenhuiswereld, waar behoefte bestaat aan het uitbesteden van zaken die niet tot de kernactiviteiten behoren. Daar genieten personeelsleden, bezoekers en patiënten in een gastvrije omgeving van overheerlijke maaltijden. Bovendien kunnen gasten hier terecht voor hun voornaamste boodschappen (melk, brood, vleeswaren, verse groenten, gekoelde maaltijdcomponenten en houdbare producten), maar ook voor een bloemetje of een krantje. Ambiance en assortiment beantwoorden aan alle eisen van de hedendaagse consument. De Food & Shop formule leent zich dus ook voor andere locaties, zoals musea, dierentuinen, stations en pretparken.

Albron Carewell

Flexifood

Geschikt voor: zorginstellingen in de ouderenzorg.
Inrichting: maaltijdwagen.
Assortiment: warme maaltijdcomponenten.
Bijzonderheden: de spil van het systeem is de hostess, die dagelijks contact heeft met de bewoners. De bewoners kunnen ter plekke kiezen wat zij die dag willen eten; in feite een service à la carte. Albron Carewell bereidt de hostess terdege voor op haar taak, met cursussen voedingsleer, hygiëne en sociale omgang.

Kookdame

Geschikt voor: kleinschalige woonvormen.
Inrichting: niet van toepassing (bij de mensen thuis).
Assortiment: dagelijkse maaltijden.
Bijzonderheden: een vaste Albron﷓medewerkster komt elke dag langs om ter plaatse voor en mét de bewoners de maaltijd te bereiden. Zij registreert alle relevante aspecten in het speciale Meet﷓ en Weetboek, heeft wekelijks overleg met de leiding en wordt ondersteund door het professionele apparaat van Albron Carewell. Maar het belangrijkste is dat tussen kookdame en bewoners een hechte band ontstaat. Een dagelijks contact dat bijdraagt aan het welzijn van de bewoners. Als de kookdame eens afwezig is vanwege verlof of ziekte, dan zorgt Albron Carewell voor een vaste vervanger.

Reageer op dit artikel