artikel

Apetito

Horeca

Thuisdiner Geschikt voor: thuiswonende senioren.Inrichting: voorgeprogrammeerde magnetrons of een warmwaterapparaat.Assortiment: ruim honderd maaltijden, veelal bestaand uit de drie klassieke componenten: vlees, groente en aardappelen. Daarnaast internationale gerechten, vegetarische specialiteiten, halalmaaltijden. Ook seizoensgebonden maaltijden.Bijzonderheden: kant-en-klare, vriesverse maaltijden. Er is rekening gehouden met diverse dieetafleidingen zoals natriumbeperkt, koolhydraatbeperkt en vetbeperkt. Tevens gepureerde maaltijden. Full colour catalogus om […]

Thuisdiner

Geschikt voor: thuiswonende senioren.
Inrichting: voorgeprogrammeerde magnetrons of een warmwaterapparaat.
Assortiment: ruim honderd maaltijden, veelal bestaand uit de drie klassieke componenten: vlees, groente en aardappelen. Daarnaast internationale gerechten, vegetarische specialiteiten, halalmaaltijden. Ook seizoensgebonden maaltijden.
Bijzonderheden: kant-en-klare, vriesverse maaltijden. Er is rekening gehouden met diverse dieetafleidingen zoals natriumbeperkt, koolhydraatbeperkt en vetbeperkt. Tevens gepureerde maaltijden. Full colour catalogus om uit te kiezen. Per keer zeven maaltijden (of een veelvoud) thuis bezorgd.

Multi Plus

Geschikt voor: gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants en grotere horecabedrijven.
Inrichting: regenereerapparatuur, opslagapparatuur (vriescellen en diepvrieskasten) en buffetwagens.
Assortiment: alle componenten zoals vlees, groente, aardappelen, pasta, etc. Vlees-in-saus producten in allerlei smaakvarianten. Bijzonderheden: eenpersoons portiesysteem. Met ingang van oktober 2004 zijn 36 natriumbeperkte componenten opgenomen, speciaal voor de verzorgings﷓ en verpleeghuizen. Voedingsadvies is op maat te verkrijgen, ook voor individuele dieetwensen.

Junior Vita

Geschikt voor: basisscholen en kindercentra.
Inrichting: eenvoudig systeem met gerechten en apparatuur, door medewerkers op scholen en in kindercentra te bedienen.
Assortiment: twee componentensystemen, te weten MultiPortieSchalen (MPS) waarin meerdere kinderporties in één verpakking zitten en het hiervoor beschreven MultiPlus éénpersoons portiesysteem met speciale gerechten voor kinderen.
Bijzonderheden: eenvoudig warmemaaltijdconcept voor scholen en kinderdagverblijven. Zodat ouders ook op hun werk kunnen eten. Voedingsadvies wordt op maat gegeven, ook individueel.

Reageer op dit artikel