artikel

Best of the rest

Horeca

Een vermeldenswaardig bedrijf hebben, maar toch net buiten de Top 100 vallen. Dat is vast wel even slikken, maar het maakt ook strijdbaar, zo merkte Snackkoerier.

Eethuisje De Veerstoep in Ochten
Kritiekpunt:
‘Aankleding kan beter.’‘
Jammer’, zegt Hans van Amersfoort. ‘Ik kan alleen maar zeggen dat we ons best blijven doen en naar de klanten blijven luisteren. Maar de ingang is wellicht van buitenaf onduidelijk en de presentatie oogt wat rommelig’, oppert zakenpartner Ina de Jong. ‘Volgende keer staan we bij de eerste 50, is het voornemen van Van Amersfoort.

Cafetaria Koll’s in Den Bosch
Kritiekpunt:
‘Tochtige passage’
Henk van Kollenburg vindt de Top 100 ‘een grandioos idee’. Hij heeft inmiddels het terrasmeubilair vervangen en terrasschermen geplaatst tegen de tochtigheid. Verder blijft hij scherp letten op de werkkleding en de hygiëne. ‘Eén ding is zeker, volgend jaar wil ik tussen de honderd beste staan’, zegt hij strijdlustig.

Reageer op dit artikel