artikel

Catering Awards voor Kuijpers, Kroneberg, Dirken en Zijlstra

Horeca

Joop Kuijpers, Henk Kroneberg, Joost Dirken en Grietje Zijlstra zijn de winnaars van de Nationale Catering Awards 2005. Deze vier toppers uit de branche werden in The Open in Tiel door een vakkundige jury gekozen tot de beste in hun categorie. Kuijpers (HCS) won de award in de categorie Bedrijfscatering, Kroneberg (Verhaaf) was de beste […]

Joop Kuijpers, Henk Kroneberg, Joost Dirken en Grietje Zijlstra zijn de winnaars van de Nationale Catering Awards 2005. Deze vier toppers uit de branche werden in The Open in Tiel door een vakkundige jury gekozen tot de beste in hun categorie.

Kuijpers (HCS) won de award in de categorie Bedrijfscatering, Kroneberg (Verhaaf) was de beste in de categorie Partycatering, Dirken (Spaarne Ziekenhuis) won de specialisatie Instellingscatering en Zijlstra (Sodexho) de categorie Gastheerschap.

Voor het eerst werd dit jaar een award uitgereikt voor het meest innovatieve product van 2004. De inkopers van de twaalf grootste cateraars van Nederland kozen voor Heinz Squeezme!.

De uitreiking van de Nationale Catering Awards is een initiatief van het vakblad Catering Magazine. De presentatie was in handen van hoofdredacteur Martine Zuil en René Mioch.

Reacties van winnaars

Grietje Zijlstra: ‘Burgemeester zal nog wel bellen’

Joost Dirken: ‘Dubbelslag van Spaarne Ziekenhuis’

Joop Kuijpers: ‘Dit is een fantastische afsluiting’

Henk Kroneberg: ‘Ik kom terecht in illuster rijtje’

Terug naar nieuwsoverzicht