artikel

Concepten

Horeca

Cateraars bedienen hun opdrachtgevers en gasten door middel van concepten, die niet alleen betrekking hebben op het assortiment maar ook op dienstverlening. Het kennen van de klant is essentieel voor de juiste keuze van een concept. Een overzicht van het aanbod van cateraars. Albron Apetito Appèl bv Compass Group Nederland Elior Nederland Jaarbeurs Catering Service […]

Cateraars bedienen hun opdrachtgevers en gasten door middel van concepten, die niet alleen betrekking hebben op het assortiment maar ook op dienstverlening. Het kennen van de klant is essentieel voor de juiste keuze van een concept. Een overzicht van het aanbod van cateraars.

Albron

Apetito

Appèl bv

Compass Group Nederland

Elior Nederland

Jaarbeurs Catering Service

Sodexho

Reageer op dit artikel