artikel

Dit is een fantastische afsluiting

Horeca

Tijdens het korte interview na afloop van de uitreiking van de Nationale Catering Awards krijgt Joop Kuijpers drie sms-berichten van collega’s. Het nieuws van zijn overwinning in de categorie Bedrijfscatering gaat snel rond. ‘Het tekent de platte organisatiestructuur van Elior Nederland’, aldus de winnaar. Kuijpers wordt in The Open in Tiel vergezeld door onder andere […]

Tijdens het korte interview na afloop van de uitreiking van de Nationale Catering Awards krijgt Joop Kuijpers drie sms-berichten van collega’s. Het nieuws van zijn overwinning in de categorie Bedrijfscatering gaat snel rond. ‘Het tekent de platte organisatiestructuur van Elior Nederland’, aldus de winnaar.

Kuijpers wordt in The Open in Tiel vergezeld door onder andere Elior-directeur Gosse Visser en mensen van opdrachtgever Schiphol Groep. ‘De lijnen binnen de organisatie zijn erg kort en de deuren staan overal open, als je begrijpt wat ik bedoel. Datzelfde geldt voor de relatie met de opdrachtgever. HCS – en dus Elior – heeft altijd een al goede band gehad met Schiphol Groep.’

De awardwinnaar verklaart zijn succes aan de hand van twee duidelijke motto’s: ‘wat je belooft, moet je doen’ en ‘wat je kunt, moet je waarmaken.’ ‘Ik moet bekennen dat ik niet afwist van het bestaan van de Nationale Catering Awards, maar ik ben enorm trots op deze prijs. Na het bezoek van de fotograaf begon de wedstrijd enorm te leven.’

Kuijpers heeft vanavond eigenlijk een periode afgesloten. Na zeven jaar verlaat hij binnenkort de huidige locatie. ‘Ik word operationeel manager voor meerdere locaties op Schiphol, ga diverse managers aansturen. Op mijn plek komt een nieuwe manager. Dit is een fantastische afsluiting.’