artikel

Elior Nederland

Horeca

Restoplan TJ’s Geschikt voor: bedrijven en instellingen (vanaf 50 pandbewoners). Inrichting: trendy, lunchruimte overloop naar kiosk. Assortiment: food en non-food items. Koude en warme dranken, sandwiches, salades, gebak, muffins, donuts, koeken, candybars, koude en warme snacks. Bijzonderheden: mogelijkheid voor ontbijt, lunch en warme maaltijden, broodtrommelservice, lunchpakketservice, vergaderservice en vergaderarrangementen, vergader lunchservice en arrangementen, recepties en […]

Restoplan

TJ’s

Geschikt voor: bedrijven en instellingen (vanaf 50 pandbewoners).
Inrichting: trendy, lunchruimte overloop naar kiosk.
Assortiment: food en non-food items. Koude en warme dranken, sandwiches, salades, gebak, muffins, donuts, koeken, candybars, koude en warme snacks.
Bijzonderheden: mogelijkheid voor ontbijt, lunch en warme maaltijden, broodtrommelservice, lunchpakketservice, vergaderservice en vergaderarrangementen, vergader lunchservice en arrangementen, recepties en partijen, en dry﷓cleaningservice.

Le Midi

Geschikt voor: bedrijven en instellingen (25 tot 75 lunchgebruikers).
Inrichting: stekkerklare, verrijdbare unit.
Assortiment: sandwiches, luxe sandwiches, belegde broodjes. Franse stokbroodjes, soepen, salades, warme en koude snacks, fruit, desserts, koude en warme dranken.
Bijzonderheden: kan door één medewerker worden bemand.

O.P.U.S.

Geschikt voor: bedrijven en instellingen (75 tot 750 lunchgebruikers).
Inrichting: vlak uitgiftebuffet, zonder opbouw of obstakels. Verzonken RVS﷓bakken met crushed ice.
Assortiment: sociaal en luxe assortiment met veel mogelijkheden.
Bijzonderheden: vergader﷓, lunch﷓, party﷓ en directieservice koude presentaties (beleg, salades, koude dranken en desserts). Warme gerechten worden op marmeren warmhoudplaten geëtaleerd. De gast schenkt zelf soep uit hot-spots. O.P.U.S. staat voor Open Presentatie Utiliteit en Service.

Elior in instellingen

Le Grand Bernard

Geschikt voor: gezondheidszorg, instellingen en culturele instellingen.
Inrichting: de dienstverlening bestaat uit catering﷓ en horecavoorzieningen van bezoekers﷓ en personeelsrestaurants voor ziekenhuizen, zorginstellingen en culturele centra, musea en bibliotheken in geheel Nederland.
Bijzonderheden: Le Grand Bernard werkt niet met standaardformules; alles is maatwerk. Van de locatiemanagers wordt verwacht dat zij opereren als ondernemers. Binnen de door het managementteam vastgestelde kaders zijn de locatiemanagers beslissingsbevoegd in alle onderdelen, die de exploitatie van het restaurant betreffen.

Elior in het onderwijs

Modus Food & Mood

Trekin

Geschikt voor: alle segmenten van het onderwijs (vmbo, mbo, hbo en wo), studenten, docenten en personeel van onderwijsinstellingen (vanaf 1000 studenten).
Inrichting: sfeerbepaling en aankleding met behulp van Food & Mood borden. (Product)communicatie door middel van Food borden.Duidelijke en vrolijke prijs﷓ en productcommunicatie. Interactieve communicatie met studenten via een speciaal hiervoor ontwikkelde website www.trekin.nl.
Assortiment: doelgroepgericht assortiment met een speciale prijslijn voor de vmbo-instellingen. Een variëteit van broodjes en snacks tot gezonde producten, eko en halal.
Bijzonderheden: gericht op communicatie met en het inspelen op de belevingswereld van de studenten. Trekin biedt Food & Mood, dus meer dan eten en drinken alleen. Enkele keren per jaar worden de zogeheten Trekin-weken georganiseerd. Themaweken, actiekorting, snel inspelen op eisen van de doelgroep.

Reageer op dit artikel