artikel

Hygiënetips borrelhapjes

Horeca

Verwijder direct condensvocht wanneer u de schaal uit de koeling haalt. Dit is niet alleen hygiënisch, vocht kan ook de presentatie en aantrekkelijkheid van de schaal behoorlijk bederven. Zorg dat onderleggers op de schaal vrij zijn van vlekken. Bevlekte onderleggers verpesten de aantrekkelijkheid van de schaal én zijn bovenal onhygiënisch. Gebruik daarom bij elke nieuwe […]

  • Verwijder direct condensvocht wanneer u de schaal uit de koeling haalt. Dit is niet alleen hygiënisch, vocht kan ook de presentatie en aantrekkelijkheid van de schaal behoorlijk bederven.
  • Zorg dat onderleggers op de schaal vrij zijn van vlekken. Bevlekte onderleggers verpesten de aantrekkelijkheid van de schaal én zijn bovenal onhygiënisch. Gebruik daarom bij elke nieuwe ronde een nieuwe onderlegger.
  • Vergeet de servetten niet! Zorg dat gasten hun handen kunnen verschonen met servetten. Presenteer ze op de schaal of zorg dat ze binnen handbereik van de gasten liggen.
Reageer op dit artikel