artikel

Juryrapport Best New Bar Design: Florian – Arnhem

Horeca

De jury is erg onder de indruk van het interieur van dit totaalconcept in Arnhem. Enerzijds is de inrichting eigentijds (seventies Dutch in combinatie met Italian cross-over glam), anderzijds tijdloos. De tijdloosheid zit voornamelijk in de kwaliteit van het materiaal. In elke grote stad zou dit concept succesvol zijn. Het is een potentiële classic! Het […]

De jury is erg onder de indruk van het interieur van dit totaalconcept in Arnhem. Enerzijds is de inrichting eigentijds (seventies Dutch in combinatie met Italian cross-over glam), anderzijds tijdloos. De tijdloosheid zit voornamelijk in de kwaliteit van het materiaal. In elke grote stad zou dit concept succesvol zijn. Het is een potentiële classic! Het design van de zitgelegenheid aan de bar is van eigen ontwerp. De retro-glam stijl van het meubilair is kwalitatief hoogstaand en comfortabel.

De branding van deze mondaine bar is heel conceptmatig uitgevoerd. De bar is perfect geëtaleerd, goed werkbaar en wordt gerund door gedreven personeel. Over alles is goed nagedacht en tot in detail verwerkt.

De gevarieerde kaart is een paradepaardje waarop internationale hapjes pronken die aansluiten op de nieuwste trends. Een opvallend aspect is de persoonlijke betrokkenheid van het management van Florian. Merken waar de eigenaar achter staat, krijgen een prominente plek in de bar. Leuk detail: alle raamwanden gaan open in de zomer en vormen op deze wijze een geheel met het terras.

Reageer op dit artikel