artikel

Juryrapport Best New Club: Now & Wow – Rotterdam

Horeca

Creativiteit en innovatie staan centraal in Now & Wow. Het design van de club laat zich moeilijk omschrijven en kan nog het best beschreven worden als een intelligente mix van industrieel, hedendaagse pulpkunst, urban, video-art, rebelsheid, (anti-) design, futurisme, popart, graffiti, palais de tokyo, fashion design, camp en natuurlijk veel glam. Over het design is […]

Creativiteit en innovatie staan centraal in Now & Wow. Het design van de club laat zich moeilijk omschrijven en kan nog het best beschreven worden als een intelligente mix van industrieel, hedendaagse pulpkunst, urban, video-art, rebelsheid, (anti-) design, futurisme, popart, graffiti, palais de tokyo, fashion design, camp en natuurlijk veel glam.

Over het design is goed nagedacht zonder dat bepaalde concepten geforceerd over komen. Want alles wordt gedaan met een gezonde dosis humor en een postmoderne knipoog! Ook een belangrijk maatschappelijk thema of debat wordt niet geschuwd en hiermee positioneert Now & Wow zich midden in de maatschappij.

De service en gastvrijheid van het personeel is uitmuntend. Een ander opvallend en belangrijk punt van Now & Wow is de goede bereikbaarheid en routing. Parkeerplaatsen zijn uiterst vrouwvriendelijk en veilig en er rijdt regelmatig een speciale pendelbus van de parkeerplaats naar de club.

Now & Wow is een absolute aanwinst voor de Nederlandse Club scene.

Reageer op dit artikel