artikel

Juryrapport Best New Style Venue: Cineac – Amsterdam

Horeca

Dit is een bijzonder prettige, aangename, intieme outlet met veel nisjes, waar je je snel op je gemak voelt. De vormgeving wordt omschreven als bohémien, fusion, oriëntaals en Marokkaans. Cineac is een goed doordacht, dynamisch concept, dat continue in beweging is en waar sociale interactie, privacy en comfort centraal staan. De jury is erg onder […]

Dit is een bijzonder prettige, aangename, intieme outlet met veel nisjes, waar je je snel op je gemak voelt. De vormgeving wordt omschreven als bohémien, fusion, oriëntaals en Marokkaans. Cineac is een goed doordacht, dynamisch concept, dat continue in beweging is en waar sociale interactie, privacy en comfort centraal staan.

De jury is erg onder de indruk van het ultieme en originele gebruik van de grote ruimte. Een ander bewonderenswaardig kenmerk van Cineac is dat deze venue blijft veranderen en zich blijft aanpassen. Het is duidelijk dat het management actief betrokken blijft bij de vormgeving en uitvoering van het concept.

Cineac heeft een goed assortiment op het gebied dranken en een uitstekende selectie wijnen. De bar heeft een centrale plek en de jury is onder de indruk van de goede locatie van de cocktailbar en de DJ-booth. Het zitgedeelte van de bar bestaat uit poefjes en krukjes die variëren in hoogte. Dat bevordert zowel de intimiteit als de sociale interactie.