artikel

Kok Spaarne Ziekenhuis nationaal kampioen

Horeca

Nadia Kok heeft tijdens de Nationale Kampioenschappen van het Koksgilde de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘koks instellingen’. De kok van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp won de wedstrijd tijdens de Nationale Food Week in de Jaarbeurs in Utrecht. Het winnende menu bestond uit een taartje van asperge met een salade van rucola en […]

Nadia Kok heeft tijdens de Nationale Kampioenschappen van het Koksgilde de eerste prijs gewonnen in de categorie ‘koks instellingen’. De kok van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp won de wedstrijd tijdens de Nationale Food Week in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het winnende menu bestond uit een taartje van asperge met een salade van rucola en frambozendressing (voorgerecht), toffee van een flensje gevuld met groenten, geserveerd met knolselderijpuree en een hoepel van bladerdeeg met cressonsaus (hoofdgerecht) en yoghurt in een fruitig jasje met ananassaus (nagerecht).

Het ziekenhuis gaat het winnende menu verwerken in de patiëntenmaaltijd en de dieetafleidingen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel