artikel

Ontbijtbuffet voor bewoners Regina Pacis

Horeca

Bewoners van verpleeghuis Regina Pacis in Arnhem kunnen sinds kort dagelijks gebruik maken van een ontbijtbuffet. De Gelderse instelling heeft hiertoe besloten na een spontane handtekeningenactie van de bewoners.

De afgelopen jaren werd het buffet alleen georganiseerd tijdens de zomermaanden. In eerste instantie voornamelijk bedoeld om de verpleegafdeling in die periode te ontlasten. Het initiatief bleek zo’n succes, dat de bewoners actie ondernamen om het buffet voorgoed op de kaart te krijgen.

Volgens Joke Wold, productgroepmanager somatiek, is het absoluut geen verkapte bezuinigingsmaatregel. ‘Degenen die dat willen, kunnen gewoon op de afdeling blijven’, vertelt zij in dagblad De Gelderlander. ‘Bewoners kunnen zelf aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat. Het is een extra service.’

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel