artikel

Fun Fair Boulevard mobiele attractiepark Arena

Horeca

Fun Fair Boulevard , het eerste mobiele attractiepark van Europa opent op vrijdag 10 juni haar poorten op het parkeerterrein P2 van de Amsterdam Arena.

Er wordt op die plek eenattractiepark opgesteld met 100 topattracties en restaurants uit binnen- en buitenland. Tot en met 26 juli kunt u FunFair Boulevard bezoeken en genieten van een aantal unieke attracties die volgens FunFair zelf ‘nog nooit in Nederland te zien zijn geweest: de grootste mobiele familie achtbaan van de wereld. De Alpinabaan isabsoluut “de publiekstrekker” op FunFair Boulevard. Met ruim 70 transportcombinatieswordt deze achtbaan naar Amsterdam vervoerd. De Alpinabaan heeft een baanlengte vanmaarliefst 1 kilometer en is 40 meter hoog. Nog nooit heeft deze familie attractie Nederlandbezocht.’

De organisatie is het gelukt om deze attractie naar Amsterdam te halen.De spectaculairste attracties komen naar FunFair Boulevard, zoals de 60 meter hoge Free FallTower en de Eclipse staan garant voor spanning en sensatie. Natuurlijk mag op eenattractiepark een reuzenrad niet ontbreken. Het hoogste reuzenrad van Europa, met eenhoogte van 60 meter, zal hoog boven de Arena uit komen en een uniek uitzicht overAmsterdam bieden.

Voor kinderen zijn er veelkinderattracties, ook aanwezig: sfeervolle mobiele restaurants,waarvan enkele zelfs zijn uitgevoerd met twee etages. Chinese, Italiaanse en bistro’sbieden culinaire hoogstandjes.

Organisatie: ‘Fun Fair Boulevard is het evenement voor het gehele gezin. Dat blijkt onder andere uit dezeer publieksvriendelijke entreeprijzen. Voor slechts € 2,50 heeft u al toegang tot het park,maar dat is nog niet alles. Voor deze € 2,50 ontvangt u aan de kassa’s een tegoedbon van €2,50 die u kunt besteden in de attracties of bij de horeca. Alle attracties zijn ook nog eenszeer vriendelijk geprijsd. Maximaal € 3,50 betalen de bezoekers om, bijvoorbeeld, in degrootse mobiele achtbaan te gaan.Op bepaalde dagen biedt Fun Fair Boulevard extra entertainment.’

Reageer op dit artikel