artikel

Presentatie borrelhapjes

Horeca

Weer een andere manier van presenteren: de gebaksdoos. Ideaal geschikt om er tapas of andere borrelhapjes in te presenteren.Je kunt er tapas in doen, maar ook borrelhapjes en snacks. De kosten vallen wel mee en de hoeveelheid extra werk is ook te overzien. U onderscheidt zich met zo’n presentatie en laat uw gasten op die […]

Weer een andere manier van presenteren: de gebaksdoos. Ideaal geschikt om er tapas of andere borrelhapjes in te presenteren.Je kunt er tapas in doen, maar ook borrelhapjes en snacks. De kosten vallen wel mee en de hoeveelheid extra werk is ook te overzien. U onderscheidt zich met zo’n presentatie en laat uw gasten op die manier zien dat u aandacht besteedt aan uw product, en er alles aan doet om hen te plezieren.Gebaksdozen kunt u gewoon kopen. Alleen het deksel moet u even doormidden snijden of knippen. Het is niet beslist noodzakelijk om er een tekst op te schrijven, maar het staat wel aardig en maakt het geheel af. Als u het echt heel mooi wilt maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, dan houdt u bij het bepalen van de inhoud ook nog rekening met de kleur van de gerechtjes.

Reageer op dit artikel