artikel

Sfeerverslag Chateau St. Gerlach Houthem

Horeca

Nederlandse militairen leggen donderdagochtend een prikkeldraadversperring aan rondom „Chateau St. Gerlach“ in Houthem, waar de Amerikaanse president George W. Bush afgelopen weekeinde logeerde. Vijfhonderd meter grote schermen die elk zicht op het hotel vanaf wegen in de buurt ontnemen werden geplaatst. Ook zijn er politieposten ingericht.  Leden van de Koninklijke Marechaussee blokkeren de toegangsweg naar […]

Nederlandse militairen leggen donderdagochtend een prikkeldraadversperring aan rondom „Chateau St. Gerlach“ in Houthem, waar de Amerikaanse president George W. Bush afgelopen weekeinde logeerde.
Vijfhonderd meter grote schermen die elk zicht op het hotel vanaf wegen in de buurt ontnemen werden geplaatst. Ook zijn er politieposten ingericht. 
Leden van de Koninklijke Marechaussee blokkeren de toegangsweg naar Chateau St. Gerlach in Houthem.
Agenten houden een wielrenner tegen zondag in Valkenburg. Het verkeer tussen Maastricht en Margraten is zondag een chaos.
De Amerikaanse president George W. Bush en premier Jan Peter Balkenende lopen omringd door veiligheidsagenten door de tuin van Chateau St. Gerlach voordat ze het hotel binnen gaan voor hun ontbijtgesprek zondagochtend in Houthem. Bij het ontbijt zullen ook de ministers van Buitenlandse Zaken, Rice en Bot, aanwezig zijn.
De Amerikaanse president George W. Bush en premier Jan Peter Balkenende schudden elkaars hand voordat ze Chateau St. Gerlach binnen gaan.
De Amerikaanse president George W. Bush en premier Jan Peter Balkenende praten met studenten zondag tijdens het rondetafelgesprek in Chateau St. Gerlach in Houthem.
Reageer op dit artikel