artikel

Snel… Verrassend… Smaakvol

Horeca

Het borrelgarnituur biedt vele mogelijkheden maar is metgevulde tomaatjes, kaas en eitjes nogal arbeidsintensief. Met Vanreusel Snacks kiest u voor een andere, snelle ensmaakvolle oplossing. De Bitterbal is natuurlijk de onbetwistetopper die zorgt voor extra omzet. Een garnituur vanBitterballen in combinatie met Bourgondisch Best Kaas- enGarnalenkroketten zorgt bovendien voor een ongekendesmaakbeleving bij uw klanten. Een […]

Het borrelgarnituur biedt vele mogelijkheden maar is metgevulde tomaatjes, kaas en eitjes nogal arbeidsintensief. Met Vanreusel Snacks kiest u voor een andere, snelle ensmaakvolle oplossing. De Bitterbal is natuurlijk de onbetwistetopper die zorgt voor extra omzet. Een garnituur vanBitterballen in combinatie met Bourgondisch Best Kaas- enGarnalenkroketten zorgt bovendien voor een ongekendesmaakbeleving bij uw klanten. Een garnituur waarmee uzich onderscheidt en dat daadwerkelijk een bijdrage levert aan uw omzet.Ook door Vanreusel Snackproducten op een andere wijze te verwerken kunt u in een handomdraai een uitgebreide garnituur serveren.

Snijd hiervoor 1 Frikandel Best Bite, 1 Krokidel, 1 Boulette, 1 Best Burger, 1 Belcanto, 1 Pikante Gehaktstaaf en 1 Gigantico in hapjes die u frituurt. Een of twee sausjes toevoegen en klaar is de Partyschaal. Een partygarnituur van maar liefst 35 hapjes dat u natuurlijk uit kunt breidenmet Bourgondisch Best Bitterballen en/of Kaas- en Garnalenkroketjes. Bij een drankje aan de bar, als partysnack of als tussendoortje op het terras….Vanreusel Snacks, kwaliteit die in uw zaak niet mag ontbreken.Vanreusel Snacks, Lozenweg 30, B-3930 HamontTel. 0032 11 44 04 60Fax. 0032 11 62 18 39www.vanreusel.com