artikel

Hans van Heel

Horeca

Naam: Hans van HeelGeboortedatum: 01-06-1958Burgerlijke staat: gehuwdOpleiding: Erasmus UniversiteitZakelijk verleden: Wilton Feijenoord Schiedam en Dagblad Unie Rotterdam Huidige functie: directeurSinds: 2003Bedrijfsgegevens: SAB CATERING B.V.Zakelijk motto: niet zeuren, aanpakken! Favoriete boek: kookboekFavoriete krant: Algemeen DagbladFavoriete auto: Smart, daar pas ik net aan inFavoriete cd: alles van QueenFavoriete stad: Ridderkerk is mijn stad Moment van mijn leven: […]

Naam: Hans van Heel
Geboortedatum: 01-06-1958
Burgerlijke staat: gehuwd
Opleiding: Erasmus Universiteit
Zakelijk verleden: Wilton Feijenoord Schiedam en Dagblad Unie Rotterdam

Huidige functie: directeur
Sinds: 2003
Bedrijfsgegevens: SAB CATERING B.V.
Zakelijk motto: niet zeuren, aanpakken!

Favoriete boek: kookboek
Favoriete krant: Algemeen Dagblad
Favoriete auto: Smart, daar pas ik net aan in
Favoriete cd: alles van Queen
Favoriete stad: Ridderkerk is mijn stad

Moment van mijn leven: toen ik Catering Magazine zag
Wat niemand van mij weet/verwacht: vertel ik dus niet anders verwachten jullie dit van mij
Inspiratiebron(nen): privé
Hobby’s: koken
Levensmotto: geniet!