artikel

Het wapen van Wijchen,Wijchen

Horeca

Zestien jaar geleden namen Phivos Christodoulides uit Cyprus en Manon Borsten Het Wapen van Wijchen over. Destijds een bruin dorpscafé met eetzaal. Het echtpaar maakte er in de loop der tijd een grand café van en liet een serre aanbouwen. Omdat het aantal zitplaatsen van 50 naar 100 steeg, is nu de keukencapaciteit verdubbeld en […]

Zestien jaar geleden namen Phivos Christodoulides uit Cyprus en Manon Borsten Het Wapen van Wijchen over. Destijds een bruin dorpscafé met eetzaal. Het echtpaar maakte er in de loop der tijd een grand café van en liet een serre aanbouwen. Omdat het aantal zitplaatsen van 50 naar 100 steeg, is nu de keukencapaciteit verdubbeld en aangepast aan de nieuwste HACCP-normen.

Restaurant en terras kregen een strakkere vormgeving, maar wel met warme tinten als bruin, rood en oranje. ‘Er is nog één plan dat na de zomer uitgevoerd moet worden’, vertelt de gastvrouw. ‘De aangekochte wijnhandel achter ons pand wordt erbij getrokken en ingericht als vinotheek. We hebben allebei een vinologencursus gevolgd en zijn in het wijn-spijsverhaal gedoken om de gasten optimaal van advies te dienen.’

Markt 10. Tel. (024) 641 95 95. www.wapenvanwijchen.nl. Capaciteit: 100 zitplaatsen; terras 150. Prijsindicatie: driegangenmenu €25,-. Geopend zo/ma 13.00-01.00 uur; di t/m za 10.00-01.00 uur.

Reageer op dit artikel