artikel

Koninginnetoastjes

Horeca

Ingrediënten 4 halve perziken uit blik 4 sneetjes witbrood 4 plakjes cervelaatworst 4 plakjes belegen Goudse kaas BereidingLaat de perziken uitlekken. Steek met behulp van een glas uit ieder sneetje breed één rondje. Rooster de rondjes onder de grill aan één zijde.Leg de cervelaatworst op de niet geroosterde kant, daarop een halve perzik (met de […]

Ingrediënten

 • 4 halve perziken uit blik
 • 4 sneetjes witbrood
 • 4 plakjes cervelaatworst
 • 4 plakjes belegen Goudse kaas
 • Bereiding
  Laat de perziken uitlekken.
  Steek met behulp van een glas uit ieder sneetje breed één rondje.
  Rooster de rondjes onder de grill aan één zijde.
  Leg de cervelaatworst op de niet geroosterde kant, daarop een halve perzik (met de bolle kant naar boven) en dek die af met een plakje kaas.Zet de snackjes onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

  Reageer op dit artikel