artikel

Ontdek Dishcovery met EFM

Horeca

Donderdag 23 juni a.s. brengt EFM, de vakvereniging van foodservice managers, een bezoek aan de High Tech Campus in Eindhoven. Deze campus is hét technologisch centrum van Nederland, waar – in nauwe samenwerking met Philips – door tal van high tech bedrijven wordt gewerkt aan technologische innovaties.

We bezoeken bedrijfscateraar Dishcovery Catering Company. Dishcovery verzorgt de catering op de campus en ontwikkelde hiervoor verschillende concepten, die aansluiten bij de aard van de bedrijven en de mensen die daar werken.

Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:
15.30 uur: Ontvangst
Presentatie over de High Tech Campus en Dishcovery Catering Companydat deel uitmaakt van Compass Group Nederland
Rondleiding met uitgebreide uitleg over de concepten van de diverse outlets op de Strip, het hart van de campus. Hier kan door de werknemers worden gewinkeld en gegeten
17.30 uur: Borrel in restaurant de Lounge, met de mogelijkheid tot het stellen van vragen
Aansluitend diner in één van de restaurants op de Strip
± 20.00 uur Afsluiting

Voor niet-EFM leden hebben we een speciale aanbieding. Niet-EFM leden kunnen deze sessie bijwonen voor slechts € 80,- exclusief BTW. En als u besluit lid te worden van EFM, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapstarief à € 495,- excl. BTW per jaar.

EFM staat voor Elsevier Foodservice Managers en is een platform voor managers (marketeers, productmanagers, commerciële mensen), die werkzaam zijn in de foodservice. De meeste leden van deze vakvereniging zijn werkzaam bij levensmiddelenfabrikanten, die toeleverancier zijn voor de foodservice. Denkt u hierbij aan producenten van snacks, soepen en sauzen, dranken, zuivel, koek en snoep, maar ook van verpakkingen, koelingen e.d. Op het ogenblik telt EFM zo’n 80 leden.

De doelstellingen van EFM zijn:
* De EFM-vereniging is er om informatie uit te wisselen en contacten te bevorderen tussen de verschillende spelers in de foodservicebranche.
* verdieping van de vakkennis van de EFM-leden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst of meer informatie over EFM hebben? Neemt u dan contact op met Debby Ambting, telefoon: 0314 349 903, e-mail: debby.ambting@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel