artikel

AHM Hotel Groep in WTC Arnhem-Nijmegen

Horeca

AHM Hotel Groep opent in september in het World Trade Centre (WTC) Arnhem-Nijmegen een meeting centre. Op de begane grond van het gebouw dat gevestigd is boven het centraal station van Arnhem, komen een restaurant en een koffiecorner. Vanuit de eigen keuken wordt de catering verzorgd voor huurders van het WTC.

Het meeting centre beschikt over 21 zalen, die ruimte bieden aan gezelschappen van twee tot 120 personen. ‘Meeting centre Arnhem vormt met haar perfecte locatie direct boven het NS-station, de aansprekende uitstraling van het gebouw en de samenwerkingsmogelijkheden binnen het World Trade Centre een prachtige aanvulling op ons portfolio’, aldus Job Heilijgers van AHM Hotel Groep. ‘Hiermee kunnen we onze brede kring van opdrachtgevers nu ook in de regio Knooppunt Arnhem-Nijmegen van dienst zijn. Dit is een stap voorwaarts in ons streven naar landelijke dekking.’

AHM Hotel Groep exploiteert elf bedrijven, met vijf meeting centres in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel