artikel

Locaties Sodexho krijgen xDSL van KPN

Horeca

Telecomaanbieder KPN installeert One, een end-to-end beheerd IP-VPN netwerk op basis van xDSL, op alle cateringlocaties van Sodexho. Beide partijen hebben daarvoor een driejarige overeenkomst ondertekend.

De grootste cateraar van Nederland introduceert in 2006 een nieuw inkoop- en administratiesysteem, dat volledig draait op een snelle xDSL-verbinding. Alle locaties van Sodexho worden dan aangesloten op het eigen bedrijfsnetwerk.

Leo van den Boom, manager ict bij Sodexho, geeft aan ‘zeer blij te zijn met deze overeenkomst, omdat het ons mogelijk maakt beter en sneller te communiceren met onze cateringlocaties. Met ONE van KPN hebben we de mogelijkheid om alle gegevens binnen een eigen, volledig beveiligd bedrijfsnetwerk te beheren.’

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel