artikel

Sodexho cateraar op populair hippisch evenement

Horeca

Sodexho Prestige heeft een exclusieve sponsorovereenkomst gesloten met het driedaagse paardenevenement Benelux Open in Den Haag. De cateraar verzorgt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september de lunches en diners tijdens het hippische evenement.

Sodexho neemt zowel de publieks- als VIP-cateraar voor haar rekening. Naast het à la carte restaurant verzorgt de cateraar de services in de skipaviljoens en loges. Daarnaast verzorgt Sodexho ook nog twee restaurants, drie bars en een champagneterras.

Jaarlijks bezoeken zo’n 75.000 toeschouwers het hippische evenement. Naast een wedstrijdelement waarbij op Olympisch niveau door de deelnemers wordt gestreden, bestaat de Benelux Open ook uit diverse shows.

Naast de Benelux Open is Prestige ook actief tijdens het WK Honkbal in de stadions van Haarlem en Rotterdam. Verder verzorgt het van 11 tot en met 18 september de catering van een groot golftoernooi in Rotterdam. Ook is Prestige actief tijdens de ING Marathon van Amsterdam op 18 oktober.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel