artikel

Van der Loo meest markante horecaman Zuid-Holland

Horeca

Gertjan van der Loo is benoemd tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland 2005. De eigenaar van Van der Loo Party & Business Events uit Waddinxveen wordt door de jury geroemd om zijn ondernemerschap. In november dingt de oud-winnaar van een Nationale Catering Award mee naar de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2005.

Van der Loo wordt uniek genoemd in de wereld van de partycatering. Volgens de jury beschikt zijn bedrijf over alle disciplines om van een party een ware beleving te maken en proberen de ondernemer en zijn medewerkers meer te presteren dan zij de opdrachtgever hebben beloofd.

In november wordt tijdens het Koninklijk Horeca Jaarcongres de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2005 gekozen. Van der Loo is een van de twaalf regionale winnaars.

Met de Markant worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel