artikel

Arrestaties in zaak cateringontvoering

Horeca

De politie en het Openbaar Ministerie in Amsterdam hebben dinsdagochtend rond 07.00 uur twee arrestaties verricht in Gelderland in verband met de ontvoering van Claudia Melchers, eigenaresse van cateringbedrijf CMC in Amsterdam

‘Het gaat om personen die worden verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering’, aldus een woordvoerder. Volgens de politie kunnen nadere bijzonderheden in het belang van het verdere onderzoek niet worden gemeld.

‘We sluiten niet uit dat er meer arrestaties volgen’, aldus een woordvoerder. Politie en justitie lieten eerder dinsdag weten dat Melchers tijdens haar ontvoering vast zat in een woning in het vakantiepark Stroombroek van Landal Greenpark in het Gelderse Braamt, nabij Doetinchem.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel