artikel

Campina Valess wint Food Valley Award

Horeca

Campina Valess heeft de Food Valley Award 2005 gewonnen. De jury koos voor Valess, omdat het product is ontwikkeld als een goed alternatief voor vlees. Voor de award, bedoeld voor bedrijven die zich op een innovatieve manier onderscheiden, waren ook het Consortium Glastuinbouw met Toekomstwaarde en OMVE Netherlands genomineerd.

‘Een innovatief concept dat een goed antwoord geeft op problemen die zich kunnen voordoen ten aanzien van vleesvervangende producten’, oordeelde de jury. ‘De maatschappelijke argumentatie is overtuigend, de karakteristieken van het product zijn zeer aantrekkelijk en de wijze van produceren is zeer innovatief.’

De uitreiking van de Food Valley Award 2005 vond plaats tijdens de Food Valley conferentie ‘The Taste of the Future’ op 13 september. De prijs bestond verder uit een certificaat en een waardecheque van 5000 euro voor een dagcongres, aangeboden door De Reehorst Hotel & Congrescentrum in Apeldoorn.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel