artikel

Carlton President, Utrecht

Horeca

Carlton President Utrecht voltooit dit jaar een vier jaar durende renovatie. Het viersterrenhotel beschikt naast superior kamers nu ook over deluxe en executive kamers en de conferentiezalen, de bar en de lobby zijn volledig gerenoveerd. De grootste zaal, de Summit van 256 m2, is deze zomer voorzien van geluidswerende wanden en het Leisure Centre van […]

Carlton President Utrecht voltooit dit jaar een vier jaar durende renovatie. Het viersterrenhotel beschikt naast superior kamers nu ook over deluxe en executive kamers en de conferentiezalen, de bar en de lobby zijn volledig gerenoveerd. De grootste zaal, de Summit van 256 m2, is deze zomer voorzien van geluidswerende wanden en het Leisure Centre van nieuwe fitnessapparatuur.
Ook het restaurant, de Garden Brasserie, onderging een complete metamorfose. Met warme kleuren, een houten vloer, stevige gestoffeerde stoelen en een modern servies op tafel. ‘Ons keukenteam werkt al tien jaar samen onder leiding van chef-kok Andy Huijbregts (r )’, vertelt general manager John Rowley (m). ‘Bij de samenstelling van de nieuwe menukaart is dan ook iedereen uit de keuken betrokken. Het is hún restaurant. Wat we verder belangrijk vinden? Een persoonlijke ontvangst en bediening. We zijn een kleine keten. Dan kan dat ook.’ Rowleys volgende taak is de herinrichting van nog een deel van de hotelkamers en de gangen. Links op de foto f&b manager Frederik Reimers.

Floraweg 25
Tel. (030) 241 41 82
www.carlton.nl.
Capaciteit: 164 kamers; 9 vergaderzalen; brasserie 250 zitplaatsen; lounge; business centre; 200 gratis parkeerplaatsen.
Prijsindicatie: kamers vanaf €214,-; driegangenmenu vanaf €25,-.