artikel

Duvel Touareg Trail

Horeca

‘7000 kilometer zand in de Afrikaanse woestijn, een gemiddelde temperatuur van 45°C in Citroën 2 CV zonder airco, ander modern comfort en… Duvel.’ Deze weinig aanlokkelijke situatie staat de deelnemers aan de Duvel Touareg Trail te wachten. Op 28 oktober gaan teams uit verschillende landen van start op de Grote Markt in Brussel voor een […]

‘7000 kilometer zand in de Afrikaanse woestijn, een gemiddelde temperatuur van 45°C in Citroën 2 CV zonder airco, ander modern comfort en… Duvel.’ Deze weinig aanlokkelijke situatie staat de deelnemers aan de Duvel Touareg Trail te wachten. Op 28 oktober gaan teams uit verschillende landen van start op de Grote Markt in Brussel voor een tocht naar Benin. Laurens Dercksen en Vincent Siers uit Nederland kregen onlangs op de brouwerij van Duvel te horen dat zij na een uitgebreide voorselectie de 3,5 weken durende tocht mogen gaan maken.

Binnenkort start een actie waarbij consumenten de code achterop het Duvel-flesje kunnen invoeren op internet en zo kans maken om aanwezig te zijn bij de finish in Benin. Volgens verkoopleider Nederland is de Touareg Trail voor Duvel een manier om het merk onder de aandacht van een jonger publiek te brengen.
Info op:www.duveltouaregtrail.com

Reageer op dit artikel